Επιλογή Σελίδας



Η πιο δυνατή τηλεοπτική ποδοσφαιρική ομάδα παίζει Super Μπάλα Live στο Mega την Τετάρτη 1 Ιουλίου και παρουσιάζει με τον πιο πρωτοποριακό τρόπο τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής των Play-Off. Ακόμα σχολιάζει όλα τα στιγμιότυπα με την τρισδιάστατη ανάλυσή τους, εξασφαλίζει αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών με απευθείας συνδέσεις εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του ρεπορτάζ. Και όπως πάντα οι επίμαχες φάσεις και καλεσμένοι-έκπληξη στο στούντιο της εκπομπής.

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 23:00 τηλεοπτική σέντρα και ανάλυση του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Ακόμα τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης του πρωταθλητή Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Η παρουσίαση της αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης.

Η Super Μπάλα Live θα είναι στο Καραϊσκάκης, την Τούμπα και το Ολυμπιακό Στάδιο και θα καλύψει όλες τις αναμετρήσεις για να μάθετε όσα γίνουν στο γήπεδο και όσα ακολουθήσουν των αποτελεσμάτων.

Και όπως πάντα όλα όσα γίνουν στα γήπεδα της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος συντονίζει την κορυφαία ομάδα σχολιαστών: Κώστας Νικολακόπουλος, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Κατσαρός, Γιώργος Χελάκης.  Τις αμφισβητούμενες φάσεις αναλύει ο Ηρακλής Τσίκινης.

Μαζί τους η Σοφία Αλατζά.

Super Μπάλα Live την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 23:00, στο Mega.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This