Επιλογή ΣελίδαςΜε την έγκριση του Διοικητικού Απολογισμού (πεπραγμένα της Εκτελεστικής Επιτροπής της περιόδου από 1 Ιουνίου 2019 έως και 31 Μαΐου 2020), του Οικονομικού Απολογισμού του 2019, καθώς και του Προϋπολογισμού του 2021, ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων – Μελών της Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Το παρών στην Γενική συνέλευση έδωσαν τόσο ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΕΠΣ Πιερίας, Αστέριος Τόκας, όσο και ο Γιάννης Συμεωνίδης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Ιωάννης Συμεωνίδης, γένι και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ"

Ο Διοικητικός Απολογισμός έλαβε 53 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 4 παρών και ο Οικονομικός Απολογισμός του 2019 υπερψηφίστηκε με 55 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 παρών. Τέλος, ο Προϋπολογισμός τού 2021 εγκρίθηκε με 55 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 «παρών».

Εξελέγησαν κατά σειρά ως αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Παναγιώτου Παγώνα, Ηλιοπούλου Χαρίκλεια, Φετζιάν Στέφανος Γρηγόριος, Παντελίδου Αποστολίνα, Παπαϊωάννου Ιωάννης.

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρέστησαν ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA και UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ, ο εκπρόσωπος της UEFA Μάριος Γεωργίου, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Βίτορ Μέλο Περέιρα και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA Πετρ Φούσεκ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This