Επιλογή Σελίδας

Ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Γραμμένος και το Προεδρείο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υποδέχθηκαν σήμερα στην έδρα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τον Διευθυντή Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς.

Ο κ. Λάκοβιτς συνοδευόταν από τον Υπεύθυνο για θέματα Ομοσπονδιών της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κ. Μάριο Γεωργίου και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των FIFA-UEFA κ. Πετρ Φούσεκ. Στη διάρκεια της συνάντησης τους, οι δύο πλευρές συζήτησαν όλα τα επίκαιρα θέματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Κεντρικό θέμα των συζητήσεων ήταν η διαδικασία στελέχωσης της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία πρόκειται να διοριστεί στο αμέσως προσεχές διάστημα. Ο κ. Λάκοβιτς ενημέρωσε τη διοίκηση της Ε.Π.Ο. για τις αποφάσεις των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών και τις επικείμενες ενέργειες που θα οριοθετήσουν την επιλογή του νέου προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Ο κ. Λάκοβιτς θα έχει στην Αθήνα κύκλο συναντήσεων ενόψει της διοργάνωσης των κληρώσεων των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων τον προσεχή Οκτώβριο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This