Επιλογή Σελίδας



Δυνατές ποδοσφαιρικές μάχες από την Premier League, όπως αυτό της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο UEFA Europa League Γουλβς απέναντι στην Άρσεναλ, καθώς και από τα πρωταθλήματα της LaLiga Santander και της LigaNOS, θα κρατήσουν συντροφιά στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό των Cosmote Sport καναλιών αυτή την εβδομάδα. Στο αθλητικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται, επίσης, νέα επεισόδια από τις εκπομπές παραγωγής Cosmote TV Στο Πλεχτό και Game R1.

Ειδικότερα, στο αγγλικό πρωτάθλημα, η Γουλβς υποδέχεται το Σάββατο 4 Ιουλίου την Άρσεναλ (19:30, Cosmote Sport 3HD), ισοβαθμώντας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αγωνίζεται την ίδια ημέρα, στις 17:00 με την Μπόρνμουθ (Cosmote Sport 1HD). Η ποδοσφαιρική δράση στην Premier League συνεχίζεται τις επόμενες μέρες με τα παιχνίδια Λίβερπουλ – Άστον Βίλα (Κυριακή 5/7, 18:30, Cosmote Sport 1HD), Τότεναμ – Έβερτον (Δευτέρα 6/7, 22:00, Cosmote Sport 3HD & Cosmote Sport 4K), Άρσεναλ – Λέστερ (Τρίτη 7/7, 22:15, Cosmote Sport 1HD & Cosmote Sport 4K), Μάντσεστερ Σίτι – Νιουκάστλ (Τετάρτη 8/7, 20:00, Cosmote Sport 1HD) και Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Πέμπτη 9/7, 22:15, Cosmote Sport 1HD & Cosmote Sport 4K).

Στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκεται στην κορυφή της LaLiga Santander δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα του Μπιλμπάο (Κυριακή 5/7, 15:00,Cosmote Sport 2HD). Την ίδια ημέρα (Κυριακή 5/7), η Μπαρτσελόνα που είναι στη δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την πρώτη, παίζει στο Estadio de la Cerámica κόντρα στη Βιγιαρεάλ, (23:00, Cosmote Sport 2HD), ενώ την Τετάρτη 8 Ιουλίου διασταυρώνει τα ξίφη της με το αντίπαλον δέος της Καταλονίας, την Εσπανιόλ (23:00, Cosmote Sport 2HD).

Στη γειτονική Πορτογαλία, οι πρωτοπόρες στην κατάταξη Μπενφίκα και Πόρτο αντιμετωπίζουν τις Μποαβίστα (Σάββατο 4/7, 23:15, Cosmote Sport 3HD) και Μπελενένσες, αντίστοιχα (Κυριακή 5/7, 23:30,Cosmote Sport 3HD).

Οι φίλοι των videogames συντονίζονται την Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 22:30 με το Cosmote Sport 1HD, και την εκπομπή Game R1, για να ενημερωθούν για τα videogames που έρχονται μέσα στον Ιούλιο.

Τέλος, η ομάδα της χιουμοριστικής εκπομπής του Στο Πλεχτό, Νικόλας Ράπτης, Αλέξανδρος Τσουβέλας, Μάκης Παπασημακόπουλος και Διομήδης Πιτουράς, αναλαμβάνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τον σχολιασμό των ποδοσφαιρικών εξελίξεων. Από το πρόγραμμα δε λείπουν και τα σχετικά αφιερώματα και οι στήλες περιεχομένου και αυτοσχεδιασμού, όπως Τιναφτορε, Scouting report, Ναϊντίλα κ.α. (Δευτέρα 11/7, 23:00, Cosmote Sport 1HD).

Όλα τα επεισόδια της εκπομπής, αμέσως μετά την προβολή τους, θα είναι διαθέσιμα, δωρεάν, στους on demand καταλόγους της Cosmote TV.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This