Επιλογή Σελίδας



Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο κόουτς Σαραπτσής μετά την πρώτη συνάντηση της ομάδας των ανδρών, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου, σχετικά με το το ρόστερ, έτσι όπως φαίνεται να έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα:

“Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, από την ομάδα μας έχουν φύγει φέτος ένας σημαντικός αριθμός παικτών που αποτελούσαν τον κορμό του Βαφύρα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει αυτό. Καθώς δεν είναι και άγνωστο πως η ζήτηση παικτών στο νομό μας είναι μεγαλύτερη από την δυνατότητα της “αγοράς”.

Οι άνδρες που έχουν απομείνει από το περσινό ρόστερ είναι ο Σιώκας και ο Στεφάνου, ενώ περιμένουμε και τον Χρήστο Σαραπτσή να επιστρέψει από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Η μόνη μεταγραφή ενεργού παίκτη είναι αυτή του Κώστα Παπαδόπουλου, με τον οποίο η συνεργασία της ομάδας θα είναι πολυεπίπεδη.

Από εκεί και ύστερα θα ακολουθήσουμε τον δρόμο τον γνωστό.

1ον: Έχουμε βρει και θα επαναφέρουμε στους αγωνιστικούς χώρους παίκτες που για διάφορους λόγους είχαν εγκαταλείψει την αγωνιστική δράση.

2ον: Θα προσθέσουμε στο ρόστερ μας παίκτες που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε οργανωμένο πρωτάθλημα.

3ον: Θα δώσουμε χώρο και την ευκαιρία στα παιδιά μας που πέρσι έπαιζαν στο παιδικό και φέτος έγιναν έφηβοι. Κάποιοι από αυτούς έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής και την προηγούμενη σεζόν.

Δεν θα είναι εύκολη δουλειά. Θα χρειαστεί πολλή και σκληρή προσπάθεια για να δεθεί η ομάδα και να βρεθεί η χημεία. Το ευχάριστο είναι πως όλοι όσοι έχουν έρθει μέχρι στιγμής δείχνουν πως υπάρχει πολλή διάθεση. Και είναι αυτό που χρειάζεται καθώς όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν στο γήπεδο.

Από την Τετάρτη θα είμαστε και σε θέση να ανακοινώσουμε τις καινούριες προσθήκες μας”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This