Επιλογή Σελίδας



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίσει την εκπληκτική του πορεία στο Ultimate Tennis Showdown και κέρδισε τον Corentin Moutet με 3-2, ανατρέποντας για 2η διαδοχική αναμέτρηση το εις βάρος του 0-2 και για 3η φορά συνολικά στο πρωτάθλημα!

Μια μέρα μετά τη μεγάλη ανατροπή του με τον Matteo Berreettini, ο Στέφανος έχασε βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και απέναντι στον Moutet, που κέρδισε τους πιο κρίσιμους πόντους και κατέκτησε την 1η περίοδο με 16-10 και τη 2η περίοδο με 13-11.

Η 3η περίοδος ήταν ισορροπημένη μόνο στα πρώτα λεπτά, καθώς στο δεύτερο μισό ο Έλληνας τενίστας “ξέφυγε” στο σκορ και τελικά την κέρδισε με 15-11, ενώ η αντεπίθεσή του συνεχίστηκε και στην 4η περίοδο, στην οποία κατάφερε με ένα μεγάλο σερί να μετατρέψει το 5-5 σε 19-5!

Όπως και χθες, ο Στεφ έστειλε το παιχνίδι του από το 0-2 στον “ξαφνικό θάνατο”, με τον Γάλλο να έχει και αρκετά νεύρα σε εκείνο το σημείο. Ο Στέφανος έγινε ο πρώτος παίκτης που “έσπασε” το σερβίς του αντιπάλου του και κέρδισε 2 πόντους στη σειρά, για να κερδίσει και τον “ξαφνικό θάνατο” και να πανηγυρίσει ακόμα μια νίκη.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς εξασφάλισε από χθες την πρόκρισή του στα ημιτελικά του UTS, καθώς η νίκη του επί του Berrettini τον έφερε στις 2 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με 2 αγώνες να απομένουν. Με την 7η νίκη του σε 8 αγώνες, ακόμα και αν κερδίσει αργότερα σήμερα ο Richard Gasquet τον Berrettini, o Τσιτσιπάς “σφράγισε” τον τερματισμό του στην 1η θέση του πρωταθλήματος!

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This