Επιλογή Σελίδας



Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Άθλου Αλεξάνδρειας έκανε ο προπονητής του συλλόγου, Βασίλης Αγγέλης, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Final Four Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ και την κατάκτηση της δεύτερη θέσης.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπέροχη προσπάθεια όλης της φετινής περιόδου.Κατάφεραν να μας κάνουν πραγματικά περήφανους με την εμφάνισή τους στο Final Four.

Στον τελικό, απέναντι σε μια ομάδα με ιστορία στον πρωταθλητισμό που προέρχεται από μια πολύ μεγαλύτερη πόλη σε σχέση με την Αλεξάνδρεια, απέδωσαν καταπληκτικά, είχαν τον έλεγχο του αγώνα για τρεις περιόδους και αν δεν είχαμε την απώλεια δύο βασικών μας παιχτών που αποβλήθηκαν με πέντε φάουλ ,σε συνδυασμό με την αδυναμία να αγωνιστεί ενός ακόμη βασικού μας αθλητή του Γώτη τότε η εξέλιξη θα ήταν σίγουρα διαφορετική.

Θέλω να ευχαριστήσω τον άμεσο συνεργάτη μου Μιχάλη Σιτσάνη για την σημαντικότατη βοήθεια του καθώς και τους γονείς των παιδιών για την άψογη συμπεριφορά τους και την στήριξη στο έργο μας.

Ο Άθλος καθιερώνεται στην ελίτ των αναπτυξιακών ηλικιών με τις συνεχόμενες παρουσίες στους τελικούς, αναδεικνύει νέα ταλέντα στο άθλημα και σφυρηλατεί τους χαρακτήρες των παιδιών μαθαίνοντας τους να κυνηγούν τα όνειρα και τους στόχους τους.

Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά για να κρατήσουμε ψηλά το Αλεξανδρινό Μπάσκετ και να φέρουμε και τίτλους στην πόλη μας.

Δεν θέλω να παραλείψω να συγχαρώ την ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και να της ευχηθώ καλή συνέχεια στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This