Επιλογή Σελίδας



Την αποχώρησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Βατανιακού ανακοίνωσε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Λιανός, μέσα από δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο.

Αναλυτικά:

“Φίλες και Φίλοι,

μετά από οκτώ δημιουργικά χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισα θέλω να σας ανακοινώσω την αποχώρηση μου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Το κίνητρο που με έφερε σε αυτή την ομάδα ήταν η αγάπη για το άθλημα της καλαθόσφαιρας και η διάθεση να προσφέρω σε αυτό, σε μια περίοδο που οι δυσκολίες στο χώρο πολλαπλασιάζονταν. Μέσα στο σύλλογο βρήκα και άλλους ρομαντικούς του μπάσκετ με τους οποίους συνεργαστήκαμε, προσπαθήσαμε για το καλύτερο, διαφωνήσαμε. Στην πορεία προέκυψαν προβλήματα, που για άλλους ήταν δυσεπίλυτα, για εμάς όμως ήταν γοητευτικές προκλήσεις που υπερνικήσαμε. Βιώσαμε ευχάριστες και στενόχωρες στιγμές.

Ωστόσο, το κεφάλαιο της παρουσίας μου στα διοικητικά της ομάδας κλείνει. Αποχωρώ από τη διοίκηση, αλλά παραμένω φίλος της ομάδας. Το επόμενο διάστημα θα προκηρυχτούν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και θα δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή μετάβαση. Είμαι σίγουρος, ότι οι άξιοι φίλοι και μέχρι πρότινος συνεργάτες, θα συνεχίσουν να στηρίζουν και να κρατούν ψηλά το σωματείο.

Ευχαριστώ ολόψυχα όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα όλους αυτούς τους ανθρώπους που πίστεψαν, στήριξαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο το έργο μου ως προέδρου του Βατανιακού.

Με τιμή
Χρήστος Γ. Λιανός”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This