Επιλογή Σελίδας



Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Άθλου Αλεξάνδρειας, καθώς μετά τις ανακοινώσεις για την απόκτηση των Μιχάλη Σιτσάνη, Γρηγόρη Νταμτσιόπουλου και Δημήτρη Παπασδόπουλου, ο σύλλογος της Ημαθίας ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κωστή Γκεκόπουλο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η ανακοίνωση:

“Ο 29χρονος σέντερ των Αετών Βέροιας που πέρσι αγωνίστηκε στη Γ Εθνική κατηγορία, Κωστής Γκεκόπουλος, ανήκει για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 στο δυναμικό του Άθλου Αλεξάνδρειας.

Ο δυναμικός αθλητής που ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας της Βέροιας, συμβάλλοντας τα μέγιστα και στις δύο ανόδους της ομάδας από το Β’ τοπικό ως την Γ’ εθνική ανήκει και τυπικά στον Άθλο.

Ο Γκεκόπουλος που διακρίνεται για το δυναμισμό του και την ικανότητα του στο παιχνίδι κοντά στο καλάθι αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα το νεανικό ρόστερ της ομάδας μας και να κάνει μαζί με τον έτερο έμπειρο αθλητή από την Βέροια που αποκτήθηκε πρόσφατα,τον Δ. Παπαδόπουλο,την διαφορά στο παιχνίδι τη νέα σεζόν.

Την περσινή περίοδο με τους Αετούς στη Γ Εθνική ο Κωστής Γκεκόπουλος ήταν τρίτος σκόρερ της ομάδας του με 10 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Καλωσόρισες Κωστή στην ομάδα μας και ευχόμαστε να είσαι υγιείς και να πραγματοποιήσεις μαζί μας όλους τους στόχους σου!”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This