Επιλογή Σελίδας



Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 6 σημερινές αναμετρήσεις:

Fiorentina – Cagliari
Stadio Artemio Franchi
Τόσο η Fiorentina όσο και η Cagliari, παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα σταθερές ως προς την επίδοσή τους, είναι αρκετά συνεπείς στο σκοράρισμα και στο να δέχονται γκολ. Επιπλέον, στο ματς του πρώτου γύρου η Cagliari επικράτησε με 5 – 2. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,75.

Genoa – Napoli
Stadio Luigi Ferraris
Η Napoli έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση αυτή καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά και σε ψυχολογική μετά τη νίκη επί της Roma. Αντιθέτως, η Genoa δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει σε καμία από τις 4 αναμετρήσεις της μετά την επανέναρξη. Νίκη της Napoli σε απόδοση 1,67.

Roma – Parma
Stadio Olimpico di Roma
Η Parma έχει τρεις σερί ήττες στα τελευταία ματς της, ενώ η Roma παρά την ήττα από τη Napoli βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά. Ακόμη, σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς, έχει επικρατήσει η Roma. Νίκη της Roma σε απόδοση 1,60.

Atalanta – Sampdoria
Stadio Atleti Azzurri d’Italia – Gewiss Stadium
Η Atalanta είναι η Atalanta και σκοράρει σε κάθε ματς της, αν και στο τελευταίο με την Cagliari σημείωσε μόνο ένα γκολ. Από την άλλη και η Sampdoria έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα αφού έχει σκοράρει στα 9 τελευταία ματς της. Επίσης, και οι δύο ομάδες δέχονται πολύ συχνά γκολ. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε 1,67.

Bologna – Sassuolo
Stadio Renato Dall’Ara
Οι επιδόσεις της Sassuolo μετά την επανέναρξη είναι εντυπωσιακές και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Από την πλευρά της και η Bologna έχει σκοράρει στα 3 τελευταία σερί ματς. Και οι δύο ομάδες δέχονται εύκολα γκολ. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,51.

Torino – Brescia
Stadio Olimpico di Torino
Η Torino παρά την υπεροχή της θεωρητικά απέναντι στην Brescia έχει ηττηθεί στα 3 τελευταία ματς και η απόδοσή της δεν είναι όπως ήταν πριν τη διακοπή. Αντιθέτως, η Brescia κατάφερε να επικρατήσει εναντίον της Verona και θα προσπαθήσει όσο προλαβαίνει να ξεφύγει από τη ζώνη υποβιβασμού. Νίκη της Brescia σε απόδοση 6,00.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (31a giornata)
20:30 Fiorentina – Cagliari Goal/Goal (1,75) 0-0 FT
20:30 Genoa – Napoli 2 (1,67) 1-2 FT
22:45 Roma – Parma 1 (1,60) 2-1 FT
22:45 Atalanta – Sampdoria Goal/Goal (1,67) 2-0 FT
22:45 Bologna – Sassuolo Goal/Goal (1,51) 1-2 FT
22:45 Torino – Brescia 2 (6,00) 3-1 FT

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This