Επιλογή Σελίδας

Την παραμονή του Δημήτρη Συρανίδη στον Δία Δίου και για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο γνωστοποίησε το πιερικό σωματείο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια… εσωτερική μεταγραφή καθώς ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, από τα παλαιότερα μέλη του ρόστερ, δεν αγωνίστηκε καθόλου την προηγούμενη σεζόν λόγω τραυματισμού.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτριο Συρανίδη και για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Δημήτρης αποτελεί έναν από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας μας αφού φοράει τη φανέλα του Δία από το 2016 σε ολόκληρο το ταξίδι από την Β’ ΕΠΣ Πιερίας μέχρι τη Γ’ Εθνική.

Πέρυσι δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθόλου, χάνοντας όλη τη χρονιά ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε στην καλοκαιρινή προετοιμασία της σεζόν.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει μεγάλη εμπειρία από τις παραπάνω κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν στο πρωτάθλημα της άλλοτε Δ’ Εθνικής με τον Εθνικό Κατερίνης και με την Ακαδημία Πλαταμώνα, αλλά και στη Γ’ Εθνική φορώντας τη φανέλα του Βατανιακού τη σεζόν 2014-15.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ντεμπούτο του στο Δία Δίου το πραγματοποίησε την περίοδο 2008-09 και πάλι με τότε προπονητή τον Παναγιώτη Παρασίδη.

Η διοίκηση του Δία Δίου εύχεται στο Δημήτρη καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This