Επιλογή Σελίδας



Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχασε ούτε ένα σετ από τον David Goffin και προκρίθηκε με επιβλητικό τρόπο στον τελικό του Ultimate Tennis Showdown, όπου θα αντιμετωπίσει το βράδυ τον Matteo Berrettini.

Ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος συνέτριψε τον David Goffin με 3-0 (15-11, 13-11, 13-12) και εξασφάλισε την παρουσία του στον αποψινό τελικό (23:00GR) του UTS.

Οι δυο παίκτες πήγαιναν πόντο-πόντο στο πρώτο 10λεπτο, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο 10-10, αλλά ο Τσιτσιπάς ανέβασε ρυθμούς στο τέλος και κατάφερε να εξασφαλίσει μια μικρή διαφορά και τελικά να το κατακτήσει με 15-11.

Και στο 2ο 10λεπτο οι δυο παίκτες ήταν κοντά και πάλι όμως ο Στέφανος είχε το πάνω χέρι, διατηρώντας στη μεγαλύτερη διάρκειά του ένα ελαφρύ προβάδισμα. Αν και έχασε τους δυο τελευταίους πόντους στο σερβίς του, ο Έλληνας παίκτης επικράτησε με 13-11 και ενίσχυσε το προβάδισμά του.

Η 3η περίοδος ήταν η πιο αμφίρροπη απ’ όλες, καθώς ο Goffin κατάφερε να μείνει εκεί ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είχε μάλιστα το προβάδισμα με 12-11 και σέρβιρε στον τελευταίο πόντο της κανονικής διάρκειάς της, όμως ο Στέφανος με έναν εντυπωσιακό winner με το forehand ισοφάρισε σε 12-12 και αργότερα πήρε και τον deciding point στο σερβίς του, για να βάλει τέλος στο ματς.

Ο Στέφανος κέρδισε 7 διαδοχικές περιόδους ενάντια στον Goffin, καθώς θυμίζουμε πως τον κέρδισε και χθες για την 9η αγωνιστική του round robin, με 4-0.

Το βράδυ, στις 23:00 ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει τον Matteo Berrettini για τον μεγάλο τελικό του UTS. Θυμίζουμε πως ο Ιταλός κέρδισε νωρίτερα τον Richard Gasquet στον “ξαφνικό θάνατο”.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This