Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulos

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι που έγινε στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης ανάμεσα στον Πιερικό και το Ρήγα Φεραίο για τη 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με το τελικό 1-1 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Ο Ρήγας άνοιξε το σκορ στο 43′ με πέναλτι του Σπαθή ενώ ο Πιερικός ισοφάρισε στο 65′ με απευθείας φάουλ του Παπαδόπουλου. Για μια ακόμη φορά, ο Σοϊλεμέζογλου ήταν πολύ σταθερός και δήλωσε “παρών” όταν χρειάστηκε, έχοντας σημαντικό μερίδιο στην αποφυγή της ήττας για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα που βρίσκεται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Πιερικός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα ειδικά στο α’ μέρος και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πέναλτι στο 43′. Ευτυχώς που βρέθηκε ο Σίμος Παπαδόπουλος στο 65′ να μετουσιώσει σε γκολ το φάουλ και η ομάδα της Κατερίνης γλίτωσε τα χειρότερα απέναντι σε μια κλασική ομάδα Γ’ Εθνικής που μετά από δυο βαριές ήττες με το ίδιο σκορ (4-1) από τον Πιερικό, έφυγε με τον πρώτο της βαθμό στα μεταξύ τους παιχνίδια στην Κατερίνη. Για το παιχνίδι υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Κυριάκο Καλπακίδη, στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα:
2′ Δοκάρι για τον Ρήγα με τον Σέττο να πλασάρει τον Σοϊλεμέζογλου αλλά τη μπάλα να χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι και να απομακρύνεται.
4′ Ο Παπαγιάννης έδιωξε επικίνδυνη σέντρα του Τριανταφυλλίδη από δεξιά.
16′ Φάουλ του Κιπτίου, η μπάλα έφυγε αρκετά μακριά από την εστία του Πιερικού.
27′ Σέντρα-σουτ του Κιπτίου από δεξιά, προβολή του Τζοβάρα από κοντά, όμως ο Σοϊλεμέζογλου μπλόκαρε.
41′ Κόρνερ του Γκίκα από αριστερά, κεφαλιά του αφύλακτου Τζοβάρα από κοντινή απόσταση, έδιωξε εντυπωσιακά ο Σοϊλεμέζογλου.
43′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Ρήγας άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπαθή. Το πέναλτι ήταν καθαρό και το κέρδισε ο Γκίκα που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Πιερικού.
65′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Παπαδόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Ρήγα, για να γίνει το 1-1.
89′ Ο Σοϊλεμέζογλου απομάκρυνε εντυπωσιακά μακρινό σουτ του Κιπτίου

Διαιτητής ήταν ο Πανυτσίδης (Κοζάνης) με βοηθούς τους Παπαδόπουλο (Κοζάνης) και Μωυσιάδη (Γρεβενών).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Γκίκα και Τζοβάρας και Βουραζέρης

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Κραγιόπουλος, Νταντίνης, Συμεωνίδης (46′ Κοκονόζι), Λούγκος, Τριανταφυλλίδης (46′ Παρδάλης), Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος.
Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Γεωργατζής, Κυπτίου, Γκίκα (88′ Λάμπρου), Τζοβάρας (80′ Χύσα), Σέττος (90’+ Τσελέπης).

advertisement_rain

Pin It on Pinterest

Shares
Share This