Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulos

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και πέμπτη αν υπολογιστεί και η επικράτηση στο Κύπελλο επί του Τηλυκράτη, πέτυχε η Πύδνα Κίτρους που συνέτριψε με 5-1 τον Αστέρα Πετριτή, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι Κιτριώτες διατηρήθηκαν στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας, παραμένοντας στην 4η θέση του πίνακα και πλέον, με τις προσθήκες του Ιανουαρίου θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για την πρωτιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι επί των ημερών του Γιώργου Χατζάρα η Πύδνα μετράει 15 γκολ υπέρ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και μόλις 2 κατά. Στο σημερινό παιχνίδι, ο Αστέρας έκανε το…λάθος να προηγηθεί στο 13′ για να έλθει η απάντηση της Πύδνας πεντάκις και να διαμορφωθεί το τελικό 5-1, ενώ η ομάδα της Πιερίας έχασε και πέναλτι. Για το παιχνίδι υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από το Σάββα Αχλατλή στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα, “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα:
13′ ΓΚΟΛ! 0-1: Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13′ με τον Γεωργοπάλη ύστερα από τροφοδότηση του Βλαχόπουλου.
18′ ΓΚΟΛ! 1-1: Η Πύδνα “απάντησε” στο 17′ με το Νίκο Κυπαρίσση να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Γιώργου Κυπαρίσση και να κάνει το 1-1.
21′ Ο Καραγκούνης σούταρε έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας το Ριγανά σε εντυπωσιακή επέμβαση.
31′ Χαμένο πέναλτι για την Πύδνα με το Νίκο Κυπαρίσση να εκτελεί την εσχάτη των ποινών και τον Ριγανά να αναδεικνύεται νικητής. Το πέναλτι κέρδισε ο Ιορδανίδης.
37′ ΓΚΟΛ! 2-1: Φάουλ του Ιορδανίδη, κεφαλιά ο Κωτσιόπουλος και 2-1 για την Πύδνα.
51′ ΓΚΟΛ! 3-1: Ο Στούμπος έπειτα από σέντρα του Ιορδανίδη με κεφαλιά έκανε το 3-1.
58′ ΓΚΟΛ! 4-1: Ο Μακράκης με έξοχο σουτ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτυών του Ριγανά και έκανε το 4-1.
87′ ΓΚΟΛ! 5-1: Ο Κατσιαμήτας σέντραρε και ο Ιορδανίδης με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Διαιτητής ο Αντωνίου με βοηθούς τους Τασόπουλο και Ανδρέου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Γούτσιος, Κωτσιόπουλος, Τσατσαρής, Παυλίδης (46′ Στούμπος), Μακράκης (62′ Κατσιαμήτας), Γ. Κυπαρίσσης, Δήμας, Ιορδανίδης, Ν. Κυπαρίσσης (73′ Ραπτόπουλος).
Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Καλούδης, Λέσσης, Πολύζος, Παγκάλης, Τσιάβος (80′ Στούπας), Βλαχόπουλος, Τόμπρος, Μάμαλος, Γεωργοπάλης, Γούναρης.

advertisement_rain

Pin It on Pinterest

Shares
Share This