Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulos

Ένα ημίχρονο άντεξε η Αναγέννηση Σβορώνου στη Βροντού, με τον τοπικό Όλυμπο να επικρατεί με 3-0 στο β’ μέρος, στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι γηπεδούχοι πιστοποίησαν την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση και “σκαρφάλωσαν” στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι Σβορωνιώτες παρέμειναν “βυθισμένοι” στην προτελευταία θέση. Για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από το Χρήστο Ξανθόπουλο στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το 1-0 έγινε στο 55′ με τους Τσιμήτρη, Σαββίδη, Μιχαηλίδη και Περδίκη να εναλλάσσονται έξοχα και τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ.
Στο 60′ ο Νούλας έβγαλε τον Μιχαηλίδη τετ α τετ με τον Δούλια και ο Μιχαηλίδης πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 2-0.
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 63′ με κεφαλιά του Κορινιώτη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Νούλα.

Οι γηπεδούχοι είχαν δυο δοκάρια, στο 33′ με τον Σαββίδη και στο 68′ με τον Παρσαντανιάν.

Διαιτήτευσε ο Συμεωνίδης με βοηθούς τον Κουτσικανίδη και τη Δανιηλίδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Όλυμπος Βροντούς: Καλαϊτζής, Γκόρτσος, Περδίκης (75′ Γ. Πανωλής), Κουϊμτζίδης, Κορινιώτης, Μπακούρας, Σαββίδης (73′ Σπανός), Τσιμήτρης, Παρσαντανιάν (70′ Θωμά), Νούλας, Μιχαηλίδης.
Αναγέννηση Σβορώνου: Δούλιας, Μπουρονίκος, Τριανταφύλλου, Κόσυφας, Παπαζήσης, Πανάγος, Μπαλούκας, Αλεξίου, Καλουτσίδης, Γούτσιος (75′ Αδάμος), Σαρρής.

advertisement_rain

Pin It on Pinterest

Shares
Share This