Επιλογή Σελίδας

Του Θεόφιλου Ψυχογιού

Λίγους παίκτες εκτός Κατερίνης θα έχει τη νέα χρονιά στο ρόστερ του ο Πιερικός. Ένας από αυτούς αναμένεται να είναι ο έμπειρος τερματοφύλακας, Φώτης Καραγκιολίδης.

Ο 33χρονος γκολκίπερ, με καταγωγή από Πτολεμαϊδα, ήταν βασικός φέτος στην Ιεράπετρα, ξεχωρίζοντας στη Φούτμπολ Λιγκ και δείχνει έτοιμος να πει το «ναι» στους Κατερινιώτες, όπως όλα δείχνουν και εκτός σοβαρού απροόπτου, αφού οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σημαντικά και φαντάζει πολύ κοντά.

Σε τέτοια περίπτωση, θα καλύψει το κενό του αποχωρήσαντα Γουναρίδη, αυξάνοντας επιλογές και ανταγωνισμό στα δοκάρια, παρόντων των Τζήμα (νεοαποκτηθείς), Παπατολίκα (έμπειρος που ανανέωσε) και Μπαλάφα (νεαρός που επίσης ανανέωσε επίσημα σήμερα).

Ο Καραγκιολίδης στο «απόγειο» της καριέρας του έπαιξε στην ΑΕΚ, από το 2013 ως το 2016, ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί σε ΝΠΣ Βόλος (με πολλές παρουσίες στην πορεία ανόδου από τη Β΄ στην Α΄ Εθνική), Ολυμπιακό Βόλου, Ατρόμητο, Καλλονή, Ρόδο, έχοντας πολλές παραστάσεις από υψηλό επίπεδο.

Ο Φώτης Καραγκιολίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Πτολεμαϊδας, ενώ δοκίμασε την τύχη του και στη Γερμανία, το 2017 με την BSV Rehden.

Πηγή: Soccer Practor

Pin It on Pinterest

Shares
Share This