Επιλογή Σελίδας



Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις έξι σημερινές αναμετρήσεις για την 34η αγωνιστική:

Parma – Sampdoria
Stadio Ennio Tardini
Στα 8 ματς της Parma μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος έχει σκοράρει και αυτή και η εκάστοτε αντίπαλός της. Από την άλλη πλευρά η Sampdoria έχει σκοράρει σε 7 από τα 8 ματς μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,80.

Brescia – SPAL
Stadio Mario Rigamonti
Η SPAL στα 4 τελευταία ματς της δεν έχει σκοράρει ούτε μία φορά ενώ από την πλευρά της ούτε η Brescia είναι πολύ σταθερή στο σκοράρισμα. Πρόκειται, μάλιστα για τις ομάδες που έχουν σημειώσει τα λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 2,30.

Fiorentina – Torino
Stadio Artemio Franchi
Και οι δύο ομάδες είναι συνεπείς στο σκοράρισμα και στο να δέχονται γκολ. Σε 6 από τα 7 πιο πρόσφατα ματς της Fiorentina έχει σκοράρει και αυτή και η αντίπαλός της και το ίδιο ισχύει και για 5 από τα 6 πιο πρόσφατα ματς της Torino. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,74.

Genoa – Lecce
Stadio Luigi Ferraris
Πρόκειται για δύο ομάδες που δεν έχουν σημειώσει πολλά γκολ φέτος και είναι από τις ομάδες με τα λιγότερα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Τόσο η Genoa όσο και η Lecce είναι ασταθείς στην επίθεση και δε σκοράρουν με μεγάλη συνέπεια. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 2,46.

Napoli – Udinese
Stadio San Paolo
Η Napoli υπερέχει σε δυναμικότητα εναντίον της Udinese παρόλο που καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι σταθερή ως προς το να παίρνει αποτελέσματα. Ωστόσο, η Napoli έχει το κάτι παραπάνω και μπορεί να επικρατήσει της Udinese. Νίκη της Napoli σε απόδοση 1,54.

Roma – Inter
Stadio Olimpico di Roma
Τόσο η Roma όσο και η Inter είναι πολύ δυνατές επιθετικά και ιδιαίτερα η Inter που σκοράρει με μεγάλη συνέπεια.Από την πλευρά της και η Roma έχει σκοράρει σε 5 από τα 7 τελευταία ματς της. Σε 7 από τα 8 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,50.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (34a giornata)
18:15 Parma – Sampdoria Goal/Goal (1,80) 2-3 FT
20:30 Brescia – SPAL Under 2,5 Goals (2,30) 2-1 FT
20:30 Fiorentina – Torino Goal/Goal (1,74) 2-0 FT
20:30 Genoa – Lecce Under 2,5 Goals (2,46) 2-1 FT
20:30 Napoli – Udinese 1 (1,54) 2-1 FT
22:45 Roma – Inter Goal/Goal (1,50) 2-2 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This