Επιλογή Σελίδας

Δημοσίευμα από τη Γαλλία φέρνει τον Δημήτρη Γιαννούλη στην πόρτα της Μαρσέιγ, η οποία φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη του ΠΑΟΚ. Μετά την  Σεντ Ετιέν και η ομάδα της Μασσαλίας εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για να αποκτήσει τον αριστερό οπισθοφύλακα του «Δικεφάλου του Βορρά»

Ειδικότερα η ιστοσελίδα Sport, αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Αντρέ Βίλας Μπόας έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Δημήτρη Γιαννούλη, καθώς η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, βρίσκοντας τον εκλεκτό στον κατερινιώτη μπακ.

Η εν λόγω ιστοσελίδα πηγαίνει το ζήτημα της μεταγραφής ένα βήμα παρακάτω αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο ΠΑΟΚ δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση της τάξεως των 4.5 εκατομμυρίων ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα κάνει και μία αναδρομή στα πεπραγμένα του Δημήτρη Γιαννούλη στη φετινή χρονιά και τις 34 συμμετοχές που κατέγραψε, μοιράζοντας τέσσερις ασίστ. 

Άξιο αναφοράς είναι το ότι ο ΠΑΟΚ κατά την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη και την επέκταση του μέχρι το 2022, πρόσθεσε και τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων  ευρώ, σε περίπτωση που κάποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει.

Πηγή: Metro Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This