Επιλογή Σελίδας



Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 5 σημερινές αναμετρήσεις για την τελευταία αγωνιστική:

Brescia – Sampdoria
Stadio Mario Rigamonti
Οι δύο ομάδες είναι βαθμολογικά αδιάφορες καθώς η Brescia έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία ενώ η Sampdoria έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στη Serie A. Η Sampdoria υπερέχει σε δυναμικότητα και είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με τη Brescia. Νίκη της Sampdoria σε απόδοση 1,55.

Milan – Cagliari
Stadio Giuseppe Meazza
Και οι δύο ομάδες είναι βαθμολογικά αδιάφορες. Η Milan με τον Ibrahimovic σε μεγάλα κέφια έχει το πάνω χέρι, ωστόσο και η Cagliari στις τελευταίες αγωνιστικές έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,62.

Atalanta – Inter
Stadio Atleti Azzurri d’Italia – Gewiss Stadium
Οι δύο ομάδες δίνουν τη μάχη για τη δεύτερη θέση σε ένα από τα ελάχιστα ματς που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Atalanta έχει το πλεονέκτημα έδρας και το κίνητρο για τη δεύτερη θέση αλλά και να φτάσουν τα 100 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά η Inter το μόνο κίνητρο που έχει είναι για τη δεύτερη θέση. Νίκη της Atalanta σε απόδοση 2,50.

Juventus – Roma
Allianz Stadium
Και οι δύο ομάδες είναι βαθμολογικά αδιάφορες οπότε μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα και αφού πρόκειται για το τελευταίο ματς θα θέλουν και οι δύο να κάνουν εξοικονόμηση δυνάμεων για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ισοπαλία σε απόδοση 4,10.

Napoli – Lazio
Stadio San Paolo
Tόσο η Napoli όσο και η Lazio είναι ομάδες με άνεση στο σκοράρισμα. Η Lazio μάλιστα έχει και τον Ciro Immobile που κυνηγάει το Χρυσό Παπούτσι. Από την άλλη πλευρά η Napoli είναι χαλαρή καθότι βαθμολογικά αδιάφορη. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,55.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (38a giornata)
19:00 Brescia – Sampdoria 2 (1,55) 1-1 FT
21:45 Milan – Cagliari Goal/Goal (1,62) 3-0 FT
21:45 Atalanta – Inter 1 (2,50) 0-1 FT
21:45 Juventus – Roma Χ (4,10) 1-3 FT
21:45 Napoli – Lazio  Over 2,5 Goals (1,55) 3-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This