Επιλογή Σελίδας



Με την κυκλοφορία του FIFA 21 να πηγαίνει πίσω λόγω κορονοίού, η ομάδα της EA Sports βρήκε έναν τρόπο να κρατήσει ζεστό το ενδιαφέρον των παικτών του FIFA 20. Το Pre-Season event είναι ήδη live και με αυτό οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν έπαθλα τόσο για το FUT 20, όσο και για το FUT 21.

Όταν οι παίκτες ολοκληρώσουν objectives και SBCs θα λάβουν – μεταξύ άλλων – coin boosts, kits και chemistry styles. Εκτός αυτών όμως, οι Team of the Year players επιστρέφουν στα packs, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, τον επόμενο μήνα αναμένεται η επιστροφή του Champions League, οπότε το FIFA 20 ετοιμάζεται για τον ανάλογο εορτασμό. Για αρχή, οποιοσδήποτε παίκτης με Final live card παίζει για ομάδα που διαγωνίζεται ακόμα θα πάρει αυτόματα +3 overall boost.

Το FIFA 20 είναι τώρα διαθέσιμο για PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One και PC. Στις 6 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το FIFA 21 για PS4, Xbox One, PC. Αργότερα θα διατεθεί και για τις κονσόλες νέας γενιάς.

πηγή: enternity.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This