Επιλογή Σελίδας


Bonjour!

Μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Coupe de France, η Paris St.Germain βρίσκεται κοντά στο treble με αντίπαλο τη Lyon. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Paris Saint-Germain – Olympique Lyonnais

Stade de France, Saint-Denis, Paris (5.000 θεατές)

Κυρίαρχη και αυτού του θεσμού η ομάδα της πρωτεύουσας διεκδικεί τον 9ο τίτλο της απόψε το βράδυ. Προέρχεται από την επαγγελματική αλλά και πύρρειο νίκη επί της Saint-Etienne, νίκη που της έδωσε τον τίτλο της νταμπλούχου. Ένα ματς που σημαδεύτηκε από σκληρά μαρκαρίσματα, αρκετές κάρτες από το τσεπάκι του διαιτητή και αρκετά νεύρα. Πιο σοβαρό γεγονός, ο τραυματισμός στο ημίωρο του Mbappe μετά από σκληρό μαρκάρισμα, που τον αφήνει εκτός έδρας για τουλάχιστον ακόμη δύο εβδομάδες – κάτι που δημιουργεί έντονη ανησυχία για τη συμμετοχή του ή μη στα ευρωπαϊκά ματς του Champions League.

Από την άλλη πλευρά, η Lyon επιστρέφει για ένα μόνο ματς εντός συνόρων, μετά από ποδοσφαιρική αποχή τεσσάρων και πλέον μηνών. Είχε μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα, στο πρωτάθλημα δεν τα πήγε καθόλου καλά (7η θέση), έδειξε τον καλό της εαυτό μόνο σε Coupe de la Ligue και Champions League. Είναι κάτι περισσότερο από δεδομένο ότι θα δώσει το 100% για την κατάκτηση αυτού του τροπαίου που θα της εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (για τα προκριματικά του Europa League), καθώς το να πάρει εισιτήριο κατακτώντας το Champions League είναι μάλλον ένα μακρινό πλάνο. Ισχυρό κίνητρο και θα δούμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα του Rudi Garcia, δεδομένου ότι βρίσκεται μόλις σε στάδιο προετοιμασίας.

Συνηθίζουν τα πλούσια σκορ στα μεταξύ τους ματς οι δύο αυτές φύσει επιθετικές ομάδες. Πολύ χαμηλές οι περισσότερες αποδόσεις που έχουν να κάνουν με σημεία ή γκολ, μοναδική όαση ο συνδυασμός του over + goal που βάσει παράδοσης επιβεβαιώνεται συχνά.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
Coupe de la Ligue – Finale
22:10 Paris St.Germain – Olympique Lyonnais Over 2.5 Goals & Goal/Goal (1.80) 0-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This