Επιλογή Σελίδας

Μετατέθηκε για τη Δευτέρα (3/8) το πρωί η συνεδρίαση της Super League 2/Football League. Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για χθες Πέμπτη (30/7), πήγε Παρασκευή και τελικά θα γίνει πριν την συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ (3/8-17.00).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, οι ΠΑΕ που έχουν δικαίωμα ψήφου μετρήθηκαν – ζυγίστηκαν και η πρόταση που θα συγκεντρώσει το 75% των ψήφων που απαιτούνται θα είναι για την διεξαγωγή της επόμενης Super League 2 υπό την μορφή δύο ομίλων.

Η εισήγηση – αφού για εισήγηση πρόκειται – θα σταλεί στην ΕΠΟ η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα την εγκρίνει! Κατά συνέπεια η Football League καταργείται.

Εφόσον διεξαχθεί κανονικά το μπαράζ, οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα είναι 33. Οι 11 σίγουροι της Super League 2 (ο ΠΑΣ Γιάννινα προβιβάστηκε), οι 14 της Foootball League και οι 8 πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής), συν τον Πανιώνιο που ουδείς γνωρίζει αν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της δεύτερης την τάξει επαγγελματικης διοργάνωσης.

ΜΟΝΟ ΕΡΤ…
Όσον αφορά στο τηλεοπτικό πάροχο που θα καλύψει το πρωτάθλημα, η ΕΡΤ παίζει μόνη της. Χρήματα ακόμα δεν γνωρίζουν στη Θεμιστοκλέους. Αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι ότι δεν θα μοιραστούν ισόποσα.

Οι ομάδες που θα έπαιζαν Σούπερ Λιγκ 2 και χωρίς να γίνει αναδιάρθρωση θα πάρουν περισσότερα συγκριτικά με εκείνες που θα βρεθούν στην κατηγορία εξαιτίας της αναδιάρθρωσης.

πηγή: sportime

Pin It on Pinterest

Shares
Share This