Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν πραγματοποίησε ο Πιερικός το απόγευμα της Δευτέρας, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. Παλιά και νέα πρόσωπα προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Σάκη Παπαβασιλείου και των συνεργατών του, πατώντας “χορτάρι” μετά από σχεδόν πέντε μήνες αποχής. Το γεγονός ότι ούτε σήμερα ξεκαθάρισε το τοπίο όσον αφορά στην κατηγορία που θα αγωνίζεται ο Πιερικός τη νέα χρονιά δεν πτόησε τους παίκτες, με το κλίμα να είναι άριστο και την πεποίθηση κοινή πως όπου και να παίξει ο Πιερικός, θα είναι ανταγωνιστικός.

Το παρών έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Γιάννης Κανταρτζής, Λεωνίδας Κυβελίδης, Γιάννης Ντόσης, Νίκος Τζήμας, Γιώργος Χριστοδουλής) καθώς και οι Δημήτρης Παπατολίκας, Διονύσης Μπαλάφας, Θωμάς Γιαλαμίδης, Γιώργος Τακίδης, Διονύσης Παντζιάλας, Σάββας Τοπαλίδης, Κώστας Χαρτσιάς, Γιώργος Μακρής, Γιώργος Μπουζούκης, Κώστας Ίτσιος, Γιώργος Τουλίκας, Τζένκινς Κριεμάντι, Χρήστος Παπαδόπουλος, Κώστας Μηλιώτης, Κώστας Δεμηρτζόγλου, Βασίλης Σαχινίδης και Μίμης Μπενίσκος που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο. Παρών ήταν, επίσης, ο Χρήστος Μαυρίδης που επέστρεψε στην ομάδα μετά από την επιτυχημένη παρουσία του στον Δία Δίου καθώς και ο 19χρονος Γιάννης Νικολαΐδης που άφησε καλές εντυπώσεις στα δοκιμαστικά του Ιουλίου και είναι κοντά στο να αποκτηθεί.

Όσον αφορά στο τεχνικό επιτελείο δεν αλλάζει κάτι, με τον Σάκη Παπαβασιλείου να έχει και φέτος στο πλευρό του τους Σάββα Ταταρίδη (προπονητής τερματοφυλάκων), Γιάννη Κασκαμπανιώτη (προπονητής φυσικής κατάστασης) και Κώστα Τσακιρίδη (αναλυτής). Στο πόστου του τεχνικού διευθυντη βρίσκεται, ως γνωστόν, ο Ηλίας Μανίκας ενώ ο Μάκης Θεοχάρης παραμένει στη θέση του γενικού αρχηγού.

Παρόν στην προπόνηση ήταν και το τεχνικό τιμ της Κ19 αποτελούμενο από τον προπονητή Σωτήρη Ζιώγα και τους Βαγγέλη Μύθημη (προπονητής τερματοφυλάκων) και Τάσο Παπαγιάννη (αναλυτής).

Εκ μέρους της διοίκησης παρόντες ήταν οι Αντώνης Κυριάκος και Γιάννης Λαζαρίδης ενώ στο γήπεδο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, Αστέριος Τόκας.

Την προπόνηση παρακολούθησαν και φίλαθλοι της ομάδας.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Α’ ΔΑΚ ενώ στις 17 Αυγούστου η ομάδα θα μεταβεί στο Λιτόχωρο για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This