Επιλογή Σελίδας



Με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στη μάχη του Ολυμπιακού απέναντι στην Γουλβς, συνεχίζεται το διήμερο 5 και 6 Αυγούστου η φάση των δεκαέξι του UEFA Europa League. Οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλη την αγωνιστική δράση για την πρόκριση των δεκαέξι ομάδων στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ζωντανά και αποκλειστικά, στα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV.

Ενόψει της αναμέτρησης των Ερυθρόλευκων, την Πέμπτη 6 Αυγούστου (22:00, Cosmote Sport 1HD) στο Molineux Stadium του Γουλβερχάμπτον οι απεσταλμένοι των καναλιών Cosmote Sport HD στην Αγγλία, Γιώργος Θαναηλάκης και Δημήτρης Σπηλιόπουλος, θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από την προετοιμασία των ομάδων, μέσα από την εκπομπή Pre Game (21:00 στο Cosmote Sport 1HD & ταυτόχρονα στο επίσημο YouTube κανάλι της Cosmote TV). Μαζί τους, σε απευθείας σύνδεση από το στούντιο της Cosmote TV, θα είναι και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Στέλιος Γιαννακόπουλος για να σχολιάσει την μεγάλη αναμέτρηση. Στις 22:00 θα δοθεί η σέντρα για το πολυαναμενόμενο ματς, το οποίο θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από το Cosmote Sport 1HD και το Cosmote Sport 4K της νέας streaming υπηρεσίας της Cosmote TV.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της Τετάρτης 5 και της Πέμπτης 6 Αυγούστου:

           Τετάρτη 5/8 
Αγώνας Ώρα Κανάλι
Κοπεγχάγη – Μπασάκσεχιρ  19:55

 

Cosmote Sport 7HD
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Βόλφσμπουργκ Cosmote Sport 3HD
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίντσερ  22:00

 

Cosmote Sport 1HD
Ίντερ – Χετάφε Cosmote Sport 2HD & Cosmote Sport 4K
           Πέμπτη 6/8
Αγώνας Ώρα Κανάλι
Σεβίλη – Ρόμα  19:55 Cosmote Sport 3HD
Λεβερκούζεν – Ρέιντζερς Cosmote Sport 7HD
Γουλβς – Ολυμπιακός  22:00

 

Cosmote Sport 1HD & Cosmote Sport 4K
Βασιλεία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης Cosmote Sport 2HD

Πριν από την έναρξη των αγώνων κάθε ημέρας, η εκπομπή UEFA Europa League Show (19:00, Cosmote Sport 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, θα παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο και τις τελικές επιλογές των προπονητών, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων η εκπομπή θα επιστρέφει (00:00, Cosmote Sport 1HD) με πλούσιο ρεπορτάζ από τη δράση της ημέρας, αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την ψηφιακή ανάλυση των αγώνων.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This