Επιλογή Σελίδας

Την απόκτηση του Παρασκευά Φυτόπουλου ανακοίνωσε ο Δίας Δίου. Ο νεαρός αμυντικός είχε αποκαλύψει τη συμφωνία με την ομάδα του Δία, με προσωπική του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και λίγες ώρες μετά ήλθε και η επίσημη ανακοίνωση από το σύλλογο του Δίου.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παρασκευά Φυτόπουλο για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος είναι γεννημένος στις 20/1/2002 και αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές του Νομού μας, προερχόμενος από μία εξαιρετική σεζόν με την Ακαδημία Κατερίνης 2006 και όντας «μήλο της έριδος» για αρκετούς συλλόγους στη φετινή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Παρασκευάς ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στις δύο διαδοχικές ανόδους της πρώην ομάδας του έως την Α’ ΕΠΣ Πιερίας, ενώ την περσινή χρονιά βρήκε 9 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα παρόλο που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Επιπλέον ήταν βασικό μέλος στη Μικτή ΕΠΣ Πιερίας τις σεζόν 2014-15, 2015-16 και 2016-17. Η διοίκηση του Δία Δίου ευχαριστεί θερμά την Ακαδημία Κατερίνης 2006 καθώς και τον προπονητή της ομάδας Παύλο Φυτόπουλο για την επιλογή τους να μας παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή και τους εύχεται καλή σεζόν με κάθε επιτυχία στη νέα κατηγορία.

Επίσης σύσσωμη η οικογένεια του Δία εύχεται στον Παρασκευά καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, επιτυχίες και πολλές εμπειρίες στο νέο αυτό κεφάλαιο στην καριέρα του.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This