Επιλογή Σελίδας

Τον Ισπανό μέσο Alain Petxarroman Eizagirre απέκτησε ο Πιερικός. Ο 28χρονος Βάσκος αναδείχθηκε πρωταθλητής με τον Αστέρα Βλαχιώτη στοn 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας από τον Ιανουάριο. Νωρίτερα ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα του Παναργειακού ενώ την σεζόν 2018-2019 έπαιξε στον Πελλάνα Καστορείου (Σπάρτη). 

Πριν την παρουσία του στην Ελλάδα, ο Petxarroman έπαιξε ακόμη στην Thinadhoo των Μαλδίβων αλλά και στην Hercules (Γ’ κατηγορία Φινλανδίας). Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Vasconia και πριν φύγει εκτός Ισπανίας πέρασε από Real Sociedad U23, Zarautz, Vasconia και  Platges Calvià.

Η ανακοίνωση του Πιερικού:

Ο Πιερικός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Alain Petxarroman Eizagirre.

Ο Alain είναι γεννημένος στις 8/9/1992 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή αλλά και πλάγια. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Ισπανική Ακαδημία της Vasconia και αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Real Sociedad U23, Zarautz, Vasconia, Thinadhoo, JS Hercules, Σπάρτη, Παναργειακό και την περσινή σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής στον 7 ο όμιλο της Γ εθνικής με την ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη, όντας βασικό στέλεχος.

Ο Πιερικός καλωσορίζει τον Alain και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This