Επιλογή Σελίδας

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Πυδναϊκού για την ήττα από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου με 3-2, στο σαββατιάτικο φιλικό που έγινε στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Στο πρώτο δυνατό φιλικό τεστ της φετινής σεζόν η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα του Εθνικού Ν. Κεραμιδιου. Παρ’ ολο που αγωνίστηκε κόντρα σε μια ομάδα που την επόμενη χρονιά θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία το ποδοσφαιρικό συγκρότημα των Παπαγιάννη και Κουϊμτζιδη στάθηκε πολύ καλά και ευτύχησε να σκοράρει δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο με σκόρερ τους Αποστολίδη και Σεχολάρι. Το επόμενο φιλικό μας παιχνίδι είναι την ερχόμενη Παρασκευή 14 Αυγούστου με τον Βατανιακό. Η σύνθεση της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν η εξής:
Πατρής, Πεΐδης, Μπάμπος, Δασκαλόπουλος, Μπαλαμπάνης, Ιωάννου, Αποστολίδης, Σεχολάρι, Σκούφας, Μιχαηλίδης, Ταφραλής. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμα οι: Ξώνης, Θεοδοσιάδης, Παπαδόπουλος, Δήμος, Λύμπου, Σιώκας, Κουκουνάρας, Παρασκευαΐδης, Μουγκράκης.

ΥΓ. Η διοίκηση του Πυδναϊκου ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Εθνικού Ν. Κεραμιδιου για την άψογη φιλοξενία της και εύχεται ολόψυχα στην ομάδα του Εθνικού καλή χρόνια γεμάτη επιτυχίες στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This