Επιλογή Σελίδας

Του Θεόφιλου Ψυχογιού

Mετά τον Ισπανό χαφ, Αλέν Πετζαρομάν, ο Πιερικός δείχνει να «κυνηγά» ακόμα μια περίπτωση ξένου παίκτη με θητεία στην Ελλάδα και πιθανότατα αναμένονται θετικές εξελίξεις. 

Ο λόγος για τον Μπόγιαν Άλεξιτς, πρώην εξτρέμ των Τρικάλων και του Καραϊσκάκη Άρτας (γνώριμος του προπονητή, Σάκη Παπαβασιλείου), σύμφωνα με το Πιερικός News. 

Ταυτόχρονα, παρά την παρουσία 4 γκολκίπερ, των Παπατολίκα, Τζήμα, Χριστοδουλή και Μπαλάφα (ο τελευταίος προορίζεται κατά βάση για τη β΄ ομάδα), δεν αποκλείεται να έρθει ακόμα ένας, αφού το θέμα του Φώτη Καραγκιολίδη δεν έχει «σβήσει».

Δείχνει να αναθερμαίνεται, να είναι ανοιχτό και να μην υπάρχει «ναυάγιο». 

Έτσι, δεν αποκλείεται ο πρώην τερματοφύλακας των ΑΕΚ, Ατρομήτου, Καλλονής, Ρόδου, Βόλου και Ιεράπετρας να γίνει τελικά κάτοικος Κατερίνης. 

Στο στόχαστρο μπαίνει και ένας ακόμα Κατερινιώτης, με θητεία σε υψηλό επίπεδο, ενώ τα θέματα των Σάκη Παντελιάδη και Θανάση Παπατόλιου, παρότι είναι προχωρημένα, δεν έχουν οριστική εξέλιξη.

Η επιστροφή τους στον Πιερικό ίσως είναι συνάρτηση της κατηγορίας συμμετοχής και μπορεί να ολοκληρωθεί μόλις ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο.

Τέλος, οι «μελανόλευκοι» ανακοίνωσαν ότι η ομάδα Νέων ξεκινά προετοιμασία την Πέμπτη 13 Αυγούστου στο γήπεδο της Παραλίας.

Πηγή: Soccer Practor

Pin It on Pinterest

Shares
Share This