Επιλογή Σελίδας



Η προετοιμασία του Βαφύρα, όπως είχε προαναγγελθεί, ξεκίνησε χθες το βράδυ (Δευτέρα 17 Αυγούστου) στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδωνα.

Η προπόνηση ξεκίνησε με ένα σύντομο καλωσόρισμα από τον κόουτς Σαραπτσή προς τους παίκτες, ο οποίος, μέσα σε λίγα λόγια προσπάθησε να δώσει την κατεύθυνση που θέλει ο σύλλογος να έχουν τα τμήματα των ανδρών και των εφήβων. Στην συνέχεια περάσαμε στο κύριο μέρος της πρώτης αυτής προπόνησης που κύλισε πολύ καλά, με τους παίκτες μας να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση και θέληση.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Κόουτς μίλησε στο site της ομάδας σχετικά με αυτήν την έναρξη:

“Καταρχήν να ευχηθώ σε όλους μας υγεία για αυτή την νέα σεζόν και όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα από την πανδημία. Φέτος ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας ίσως νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε με γνώμονα τις πάρα πολλές αλλαγές και προσθήκες που έχουν γίνει στο ρόστερ μας. Αποφασίσαμε να μας δώσουμε περισσότερο χρόνο στο παρκέ, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε όλοι ομαλότερα στα νέα δεδομένα. Είμαι εντυπωσιασμένος από την διάθεση που έδειξαν τα παιδιά από την πρώτη κιόλας ημέρα. Επίσης είμαι ικανοποιημένος για την απόφαση μας να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας σήμερα. Όση καλή διάθεση και αν έχουμε όλοι μας, είναι φανερό πως χρειαζόμαστε τον χρόνο μας. Και τον χρειαζόμαστε κυρίως για να πετύχουμε τον βασικό στόχο που έχουμε θέσει από την πρώτη στιγμή, που είναι να μπαίνουμε και να βγαίνουμε από το γήπεδο όλοι μαζί χαρούμενοι και ευχαριστημένοι”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This