Επιλογή Σελίδας



Κι όπως αναμενόταν, οι ανακοινώσεις στον Βαφύρα ξεκίνησαν. Το Διοικητικό Συμβούλιο μας είχε ενημερώσει για τουλάχιστον δύο ή τρεις ακόμα κινήσεις ενίσχυσης με την έναρξη της προετοιμασίας και φαίνεται πως και πάλι τα λόγια γίνονται πράξεις. Η μετακίνηση του πολύπειρου Τάσου Μπαλαρμά και η ένταξή του στον Βαφύρα, φορτώνει με εμπειρία και αποτελεσματικότητα το ρόστερ της ομάδας. Ήταν μία γρήγορη αντίδραση της διοίκησης με το άκουσμα της διαθεσιμότητας του παίκτη.

Όπως έγινε γνωστό στους διαδρόμους του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγίου Σπυρίδωνα, η ομάδα ήταν σε αναμονή εξελίξεων για την απόκτηση ενός έμπειρου σέντερ. Οι διαπραγματεύσεις όμως άρχισαν να δείχνουν πως τελικά θα είναι στείρες, με αποτέλεσμα τα ραντάρ των υπευθύνων να είναι ανοιχτά για εναλλακτική λύση.

Ο Τάσος δεν είναι παίκτης ρακέτας, αλλά είναι ένας εξαιρετικός guard. Η εξυπνάδα του, η ευστροφία του, η ομαδικότητα του και η αποτελεσματικότητά του, είναι τα προσόντα που τον συνοδεύουν τόσα χρόνια στα παρκέ. Αυτά είναι στοιχεία που θα ποντάρει και θα μπορέσει να αξιοποιήσει στο συνολικό παιχνίδι ο Μιχάλης Σαραπτσής.

Η ανακοίνωση:

“Το ΔΣ του Βαφύρα μας καλωσορίζουμε τον πολύπειρο Ανέστη Μπαλαρμά στην οικογένεια μας. Η προσωπικότητα του, η αποτελεσματικότητα του και τα αμέτρητα χιλιόμετρα στην μπασκετική του διαδρομή σε τοπικές και εθνικές κατηγορίες, προσδοκούμε πως θα μας δώσουν πολλά στην νέα προσπάθεια που επιχειρούμε. Καλώς ήρθες Τάσο”.

Τώρα όσο για την θέση του ψηλού που δείχνει να έχει μείνει κενή ως τώρα, από ότι φαίνεται και ακούγεται κάτι καλό ετοιμάζεται και για εκεί. Είμαστε όλοι σε αναμονή.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This