Επιλογή Σελίδας

Το πιο εύκολο απόγευμα των τελευταίων χρόνων σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ είχε ο Ολυμπιακός, αφού επικράτησε της γαλλικής Νις με το επιβλητικό 15-2 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Με αυτή τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν του 7 βαθμούς στον όμιλο και φιγουράρουν στην πρώτη θέση. 

Το παιχνίδι τελείωσε πριν καν αρχίσει αφού οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μπήκαν αποφασισμένοι και από τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου είχαν πάρει προβάδισμα πέντε τερμάτων (5-0) παίζοντας εκπλητική άμυνα. Μάλιστα μέχρι το ημίχρονο δεν είχαν δεχτεί ούτε ένα γκολ (9-0), αφού οι Γάλλοι δεν μπορούσαν επιθετικά να υπερβούν την απροσπέλαστη άμυνα της ελληνικής ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση δυνάμεων, αφού είχε ήδη εξασφαλίσει τη νίκη. Έτσι το τρίτο οκτάλεπτο έληξε με επιμέρους σκορ 1-1, το οποίο διατήρησε τη διαφορά στα εννέα τέρματα (10-1).

Στην τελευταία περίοδο και συγκεκριμένα στο δεύτερο μισό οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ανέβασαν ρυθμούς και και πάλι και πέτυχαν πέντε γκολ δεχομενοι μόλις ένα για να φτάσουμε στο τελικό 15-2.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-0, 1-1, 5-1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Μπούσλιε, Αργυρόπουλος, Ντόσκας 1, Μουρίκης 3, Κολόμβος 3, Γιάνοβιτς 1, Εσπανιόλ 1, Γαλανόπουλος

Νις (Ναρντόν): Γκαρσό, Μπασελιέ, Μουτουμπαγί, Τσάτσιτς, Μονιερέ 1, Ροσιέτα, Μόργκεν Χάνσεν, Ιζντίνσκι 1, Κροσέτι, Λαβερσανέ, Μπρουγιερέ, Σαντιέ, Ζιλοτέ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This