Επιλογή Σελίδας



Στον ΑΣΕ Δούκα θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο 18χρονος αριστερός ίντερ, Λευτέρης Αναστασίου, όπως έγινε γνωστό μέσα από σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

Στο δυναμικό του ΑΣΕ Δούκα θα ανήκει τα επόμενα τρία χρόνια ο 18χρονος Λευτέρης Αναστασίου (05/08/2002, 1.95μ). Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο χαντμπολίστα ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας των Εφήβων που το καλοκαίρι του 2021 θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα. Ο 18χρονος παίκτης συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της ηλικίας του και αγωνίζεται στην περιφέρεια (αριστερό ίντερ).

Η επιτυχία του στις Πανελλαδικές εξετάσεις του επιτρέπουν να αφήσει πίσω του την Πιερία και τον Αρχέλαο Κατερίνης και να γίνει κάτοικος Αθηνών. Η εξέλιξη αυτή λειτούργησε θετικά για το συγκρότημα των Εκπαιδευτηρίων. Οι ιθύνοντες της ομάδας κινήθηκαν μεθοδικά, απέσπασαν τη θετική του απάντηση και έτσι από τον προσεχή Σεπτέμβρη ο Λευτέρης Αναστασίου θα ντεμπουτάρει με τη «μπλε» φανέλα.
Στην Αθήνα και τον Δούκα, ο 18χρονος διεθνής αθλητής θα συναντήσει πολλούς φίλους αφού με τους Παγιάτη, Γερουλάνο και Στεφανίτση έχουν έρθει πιο κοντά στην Εθνική ομάδα των Εφήβων.

Ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον ΑΣΕ Δούκα και αυτό αποτυπώνεται και από τις δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο ΑΣΕΔ. Το πρότζεκτ της ομάδας ταιριάζει απόλυτα με τις δικές μου προσδοκίες ενώ η πρόταση των ανθρώπων του Δούκα ήρθε την κατάλληλη στιγμή για εμένα μιας και το 2021 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά από τη στιγμή που έχουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων στην Αθήνα. Μια νέα αγωνιστική πρόκληση ανοίγεται μπροστά μου ωστόσο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παράγοντες του Αρχελάου Κατερίνης, τους προπονητές μου Βασίλη Κοσμιδη και Σαββα Καρυπίδη καθώς και τη χαντμπολική οικογένεια Σκουφα που με στηρίζουν σε κάθε μου κίνηση και είναι πάντα δίπλα μου».

Η «οικογένεια» του Δούκα καλωσορίζει τον Λευτέρη Αναστασίου στην ομάδα, του εύχεται καλή πρόοδο και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This