Επιλογή Σελίδας

Με τέρματα των Πασχόπουλου και Κυπαρίσση η ΑΕ Καρίτσας επικράτησε με 2-1 του Βατανιακού, σε φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Για τους Βατανιώτες που άφησαν καλές εντυπώσεις απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας, σκόρερ ήταν ο Τσιώμης.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, είδε όμως το “συγκρότημα” του Γιώργου Ποτουρίδη να ανοίγει το σκορ στο 74′ όταν ο Τσιώμης νίκησε τον Ζωγράφο από τη γωνία της μικρής περιοχής και αριστερά.

Οι Καριτσιώτες ισοφάρισαν σε 1-1 με μακρινό σουτ του Πασχόπουλου στο 83′.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 90′ με δυνατό σουτ του Κυπαρίσση, μέσα από την περιοχή, έπειτα από απόκρουση του Κούζα σε σουτ του Αλεξιου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος): Ζωγράφος, Παπαγεωργίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Λαγδάρης, Τροΐρης, Δημητρουλόπουλος, Κυρτέγος, Παπαϊωάννου, Τόλιος, Κυπαρίσσης.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Αλεξίου, Πασχόπουλος, Γκίκα, Δεληγιάννης και Λαμπίρης.
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Κούζας, Σαμανίδης, Τσιάμης, Κραγιόπουλος, Κολαξίδης, Τσιώμης, Ποτουρίδης, Τσικαδέρης, Καπετάνος, Μυρτολλάρι, Σταύρε.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Ανανιάδης, Πίργου, Κιλ, Γκούτζας, Μακράκης, Γκιόκας, Παπαδόπουλος, Κουτσικανίδης, Ντούλας και Λάιος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This