Επιλογή Σελίδας

Με 3-1 κέρδισε ο Πιερικός τον Μακεδονικό, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. Ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας, Σάκης Παπαβασιλείου είχε τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπέράσματα, με τα δείγματα που άφησε στο χορτάρι το πιερικό σύνολο να είναι θετικά, απέναντι σε μια ομάδα που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Πιερικός, από την άλλη πλευρά, δε γνωρίζει ακόμη σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο, αυτό όμως δεν επηρεάζει το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για να είναι όσο τη δυνατόν πιο έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις είτε της Super League 2 είτε της Football League.

Ο Πιερικός ήταν “καταιγιστικός” στο διάστημα 12′-22′ οπότε και πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων, με σκόρερ τους Μακρή (12′) εξω απο μεγαλη περιοχη, Μπενίσκο (20′) σουτ και Δεμηρτζόγλου (22′).

Στο 12′ ο Μακρής με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0.

Το 2-0 έγινε με σουτ του Μπενίσκου μέσα απο τη μεγάλη περιοχή στο 20′.

Στο 22′ ο Δεμηρτζόγλου με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή “έγραψε” το 3-0.

Η ομάδα του Μακεδονικού μείωσε σε 3-1 στο 45′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσουκάνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Παπατολίκας, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Ντόσης, Τοπαλίδης, Μακρής, Κριεμάντι, Ίτσιος, Παπαδόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Μπενίσκος.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι Μπαλάφας, Χαρτσιάς, Μπουζούκης, Παντζιάλας, Πετζαρομάν, Τουλίκας, Μαυρίδης, Δεμηρτζόγλου, Κυβελίδης και δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.
Μακεδονικός (Ανδρέας Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Καραμπάς, Κρίτσιανης, Τζελίδης, Καστριτσέας, Πολυζωίδης, Δοϊρανλής, Καράμπελας, Μαυρομάτης, Ζαννάκης, Τσουκάνης. Μετά το 60’ αγωνίστηκαν και οι Βεζυρίδης, Γουνόπουλος, Γάκης, Κυριακίδης, Σιαγλής, Αμοιρίδης, Τούλας, Τουλής, Τσιάκαλος, Νικολαΐδης, Ανδρεάδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This