Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Αιγινιακό και τον Φίλιππο Μελίκης που διεξήχθη στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Φίλιππος του παίκτη – προπονητή, Αντώνη Παρσόπουλο μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και επέβαλε τον ρυθμό του, προηγούμενος 0-1 με γκολ του Μανωλόπουλο. Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου ισορρόπησε μετά τα μισά του α’ μέρους και στο β’ μέρος ανέβασε την απόδοσή της, φτάνοντας στην ανατροπή με 2-1 χάρη σε γκολ των Παπαδόπουλου και Π. Καρακασίδη, όμως οι πολλές αλλαγές από πλευράς Αιγινιωτών έδωσαν τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενου να ισοφαρίσουν σε 2-2 και πάλι με γκολ του Μανωλόπουλου.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Το “φιλμ” του αγώνα
18′ Ο Μανωλόπουλος εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της άμυνας του Αιγινιακού και από κοντά με ψηλοκρεμστό πλασέ έκανε το 0-1.
26′ Ο Γκριστιάν έβγαλε τετ α τετ τον Παρσόπουλο με τον Μοσχίδη αλλά ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού απέκρουσε με τα πόδια.
30′ Ο Δαραής έβγαλε ωραία μπαλιά στον Τοπαλίδη, αυτός τροφοδότησε τον Φιρινίδη που έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
41′ Ο Γκριστιάν εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και έκανε το σουτ όμως ο Μοσχίδης απέκρουσε.

ΜΕΛΙΚΗ

61′ Ο Τοπαλίδης “έστρωσε” στον Παπαδόπουλο ο οποίος με κοντινό πλασέ νίκησε τον Θεοδώρου κάνοντας το 1-1.
66′ Ο Φιρινίδης έκανε το πλασέ αλλά ο Θεοδώρου απέκρουσε σε κόρνερ.
70′ Ο Τοπαλίδης μετά από ατομική ενέργεια έβγαλε στον Π. Καρακασίδη που “έγραψε” το 2-1.
86′ Ο Μανωλόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μηνούδης με βοηθούς τους Αβραμίδη και Β. Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός: Μοσχίδης, Παπαδόπουλος, Βιάνης, Αργυρόπουλος, Χρ. Κακατάτσιος, Τσολακίδης Ορφανίδης, Φιρινίδης, Χαιρεκάκης, Δαραής, Μάριν, Τοπαλίδης.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Ζαφείρης, Παυλίδης, Γιαντσίδης, Κιοσσές, Βουλτσίδης, Π. Καρακασίδης, Γκέκας, Μαλάκης, Κ. Καρακασίδης, Τασιώνας, Ρούσσος, Παυλίδης.
Φίλιππος Μελίκης: Θεοδώρου, Μπεκτάς, Παράσχος, Μοσχόπουλος, Μελιόπουλος, Ματσίλας, Βενιόπουλος, Λαναράς, Γκριστιάν, Παρσόπουλος, Μανωλόπουλος.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Αλεξίου, Γίδαρης, Φλόρι, Περπερίδης, Λιακόπουλος.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This