Επιλογή Σελίδας



H Mαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε την πολύ καλή πορεία της στο Western & Southern Open στα προημιτελικά, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Johanna Konta.

Μαρία Σάκκαρη

Η Σάκκαρη γνώρισε την ήττα από την Konta με 6-4, 6-3 και δεν θα συνεχίσει την εξαιρετική πορεία της στο Western & Southern Open στη Νέα Υόρκη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να βγάλει στην επιφάνεια το καλύτερό της παιχνίδι και είχε απέναντί της μια εξαιρετική Konta, που κέρδισε τους 23 από τους 28 πόντους στα πρώτα της σερβίς και τους 16 από τους 22 στα δεύτερα, σώζοντας και τα 2 break points που αντιμετώπισε στο ματς.

Η Konta έκανε το πρώτο της break πολύ νωρίς, στο 3ο game της αναμέτρησης, για να προηγηθεί με 2-1 στο 1ο σετ. Στη συνέχεια καμιά από τις δυο παίκτριες δεν έκανε άλλο break, με τη Σάκκαρη να είναι σε θέση να μείνει κοντά, αλλά την Konta να μη χάνει αυτό το πολύτιμο πλεονέκτημα.

Στο 2ο σετ η Konta έκανε break ξανά πολύ νωρίς, στο 1ο κιόλας game, μετά από 5 ισοπαλίες και 2 χαμένα break point. Η Μαρία είχε τη μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στο παιχνίδι στο 4ο game, όταν είχε 2 break points για την ισοφάριση, αλλά η Konta κατάφερε να τα σβήσει και να διατηρήσει τον έλεγχο, κάνοντας το 3-1.

Από εκεί κι έπειτα η Βρετανίδα έδειχνε να πατάει καλύτερα στο court, έχασε άλλες 2 ευκαιρίες για το double break και τελικά το έκανε στο 9ο game, “σφραγίζοντας” τη νίκη της σε 1 ώρα και 32 λεπτά αγώνα.

Στα ημιτελικά του Western & Southern Open, η Konta θα αντιμετωπίσει τη Victoria Azarenka, που κάνει ένα τρομερό τουρνουά και δεν έχει χάσει ούτε ένα σετ μέχρι τώρα. Νωρίτερα, η Azarenka είχε επιβληθεί της Ons Jabeur με 7-6 (9), 6-2.

πηγή: Tennisnews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This