Επιλογή Σελίδας

Της Χρύσας Ζερβού

Τον Αετό Καταλωνίων φιλοξένησε η Πίνδος Άνω Αγιάννη, το απόγευμα της Κυριακής, σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η γηπεδούχος με σκορ 2-0 ενώ μελανό σημείο στο παιχνίδι ήταν η στιγμή που στο 30′ ο παίκτης του Αετού, Γιώργος Αμπατσίδης, χτύπησε άσχημα στο γόνατο (έχουν εκφραστεί φόβοι για σοβαρό τραυματισμό).

Τα πρώτο τέρμα της ομάδας του Γιάννη Τσιβαλίδη, ήρθε μόλις στο 4’ από τα πόδια του Παπαργυρίου, δίνοντας έτσι… φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Πίνδου Άνω Αγιάννη, οι οποίοι είχαν την κυριαρχία καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο 34’ ο Παπαγεωργίου σε μια πολύ καλή στιγμή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πέρασε και το τερματοφύλακα αλλά από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Τελικά, το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 75’ όταν από κόρνερ του Χαλκίδη, ο νεαρός πορτιέρε του Αετού δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα και στην ουσία την έστειλε στα δίχτυα του.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα με την Πίνδο Άνω Αγιάννη να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις επικρατώντας απέναντι σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Τσιβαλίδης, Παπαργυρίου, Τριανταφύλλου, Κακκάρας Σ., Στεφανίδης, Παπαζήσης, Μαντζαρίδης, Λεσέι, Γρηγοριάδης, Παπαγεωργίου.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καραθάνος, Χαλκίδης, Σιούντας, Κακκάρας Α., Μητσάκος, Κεσίδης.
Αετός Καταλωνίων: Δεληγιαννίδης, Γαλάνης, Μπατσαράς, Αμπατζίδης, Δουλαλάς, Νταμπαλάκης, Πότσι, Λάζος Μ., Λάζος Δ., Βασιουρής, Δημητρίου Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ντότης, Κουκουστρίκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This