Επιλογή Σελίδας

Οριστικά στις 9 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΟ όπως αποφάσισε στη συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας.

Κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δευτέρας (31/8), τα μέλη του συμβουλίου ενημερώθηκαν για τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μετέφερε στον Βαγγέλη Γραμμένο την επιθυμία της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για επίτευξη ευρείας συναίνεσης, προκειμένου να διευρυνθεί το εκλογικό σώμα της ΕΠΟ, ζητώντας παράλληλα «σεβασμό στους νόμους» και στη διάταξη που προσδιορίζει τις αρχαιρεσίες και των 49 αθλητικών Ομοσπονδιών της χώρας μας για το προσεχές δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου (άρθρο 143, ν. 4714/2020).

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, υπενθύμισε στον Λευτέρη Αυγενάκη ότι η απόφαση για εκλογές στις 9/10, ελήφθη στις 27 Ιουλίου 2020 με τη θετική ψήφο της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής (16-1), με απόλυτη συμμόρφωση προς τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού της Ομοσπονδίας και πάντα σύμφωνα με τις επιταγές της FIFA και UEFA, οι οποίες έχουν επανειλημμένως τονίσει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

πηγή: soccerplus.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This