Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στα γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α’, της Β’ και της Γ’ κατηγορίας καθώς και η κλήρωση της α’ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας για τη σεζόν 2020-2021.

Το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας που θα διεξαχθεί με 14 ομάδες θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου (δείτε το πλήρες πρόγραμμα της Α’ κατηγορίας εδώ).

Το πρωτάθλημα της Β’ που θα διεξαχθεί με 12 ομάδες θα ξεκινήσει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου (δείτε το πλήρες πρόγραμμα της Β’ κατηγορίας εδώ).

Στην Α’ κατηγορία από πλευράς ΕΠΣ Πιερίας υπάρχει η πρόθεση να διεξαχθούν κάποια παιχνίδια και απογεύματα Δευτέρας, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων.

Στη Β’ κατηγορία, ο Απόλλων Λιτοχώρου γνωστοποίησε τη δυνατότητα να αγωνίζεται και βραδινές ώρες, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί σε κάποιους αγώνες της ομάδας.

Όσον αφορά στη Γ’ κατηγορία που θα αποτελείται από 12 ομάδες, ο σχεδιασμός προβλέπει όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται πρωί Κυριακής (με ώρα έναρξης 11.30 – 12.30) (δείτε το πλήρες πρόγραμμα της Γ’ κατηγορίας, εδώ)

Το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου όμως μετά από αίτημα των περισσοτέρων ομάδων, θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Το σαββατοκύριακο 19 και 20 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας στην οποία θα λάβουν μέρος ομάδες μόνο από την Α’ και τη Β’ κατηγορία. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της Α’ φάσης του Κυπέλλου, εδώ.

Οι ομάδες ενημερώθηκαν για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν δεν ισχύει καμία ποινή ποδοσφαιριστή (όλοι οι τιμωρημένοι θεωρείται ότι “εξέτισαν” τις τιμωρίες τους στα παιχνίδια της περασμένης σεζόν που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της πανδημίας του covid-19). Ωστόσο, διευκρινήστηκε ότι ισχύουν κανονικά όλες οι ποινές – χρηματικά πρόστιμα των ομάδων από την περασμένη σεζόν.

Όσον αφορά στον αριθμό των αλλαγών που θα μπορεί κάθε ομάδα να πραγματοποιεί στο παιχνίδι και γενικά όσον αφορά σε όλα τα παρόμοια ζητήματα, η ΕΠΣ Πιερίας αναμένει τις κατευθύνσεις της ΕΠΟ με τις οποίες θα εναρμονιστεί. Το ίδιο θα συμβεί και με ό,τι θα προβλεφθεί και για τους προπονητές.

Επίσης, συνεχίζονται οι επαφές της ΕΠΣ Πιερίας με τους τρεις δημάρχους του Νομού Πιερίας προκειμένου οι Δήμοι να στηρίξουν οικονομικά τα σωματεία.

Τέλος, γνωστοποιήθηκε πως η ΕΠΣ Πιερίας σχεδιάζει σύντομα να συμπεριλάβει στην ιστοσελίδα της, σύστημα άμεσης μετάδοσης αποτελεσμάτων.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This