Επιλογή Σελίδας
Φιλική νίκη με σκορ 2-0 επί του Ταύρου Ελάφου σημείωσε στην Καλλιθέα ο Καλλιθεακός, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει των νέων πρωταθλημάτων της Β’ και Γ’  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας αντίστοιχα.
Οι γηπεδούχοι, σαφώς πιο έτοιμοι, αιφνιδίασαν στην αρχή και με δύο τέρματα έφτασαν δίκαια στη νίκη απέναντι στον Ταύρο που στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Οι προπονητές των δύο ομάδων Βαγγέλης Μύθυμης και Ζαχαρίας Γκούτζας έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών τους, βγάζοντας τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα στο στάδιο που βρισκόμαστε.
Μόλις στο 2ο λεπτό ο Φουλίδης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.
Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 11ο λεπτό με σουτ πλασέ του Βογιατζή από καλή θέση.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσος Ασλανίδης με βοηθούς τους Γιώργο Κουτσικανίδη και Ζαχαρία Γερμανό.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Τίτος, Φουλίδης, Τουλίκας, Αλία, Γκόγκος, Χαρινός, Βογιατζής, Κεραμιδιώτης, Σπυριδωνίδης, Ελισιάδης, Βαρμάζης.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Οκουτσόγλου, Μαυρόπουλος, Μπίνιας, Χαριεσβίλι, Αμβροσιάδης, Γαλαξίδης, Νούσκας, Λαδένης.
Ταύρος Ελάφου: Γ. Τσιγκαρόπουλος, Λαζαρίδης, Λιανός, Τσιαουσίδης, Μπανάβας, Χ. Τσαπράνης, Μποζίδης, Κατσιούλας, Ορφανίδης, Ντερβίση, Μπομπόλης.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Τσιλίκωφ, Γράψας, Φωτόπουλος, Κατανάς, Αλ. Τσαουσίδης, Γ. Τσαουσίδης.
Το επόμενο φιλικό του Καλλιθεακού είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στην Καλλιθέα με αντίπαλο τον Άρη Κοκκινοπλιτών στις 18:15.
Αντίθετα, το δεύτερο φιλικό του Ταύρου άλλαξε ημερομηνία και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Μοσχοχωρίου κόντρα στην τοπική Δόξα στις 18:00.
Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ταύρος Ελάφου ευχαριστεί θερμά τον Καλλιθεακό Καλλιθέας για την εξαιρετική του φιλοξενία και του εύχεται καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This