Επιλογή Σελίδας

Τις ευχές της για την αγωνιστική περίοδο, η έναρξη της οποίας σηματοδοτήθηκε με τη χθεσινή κλήρωση των πρωταθλημάτων στα γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας, εξέφρασε η ΑΕ Κούκου μέσα από σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Με την ευκαιρία της κλήρωσης του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου των ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, η ΑΕ Κούκου θέλει να ευχηθεί να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ευχές σε όλους τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, που είναι και οι πρωταγωνιστές, να είναι υγιείς και στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι.

Στους παράγοντες όλων των ομάδων, να είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους και να επιτελέσουν με επιτυχία τα καθήκοντά τους.

Η ΑΕ Κούκου σέβεται τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας και θα είναι παρών σε οποιαδήποτε θετική ενέργεια που έχει σκοπό την αναβάθμιση του αθλήματος.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ΑΕ Κούκου, αλλά και όλους τους φιλάθλους του νομού μας να συμβάλλουν από τη μεριά τους, ώστε φέτος να έχουμε ένα πρωτάθλημα με όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς ακρότητες και να χαίρονται όλοι να πηγαίνουν στο γήπεδο με τις οικογένειές τους.

Γιατί το ποδόσφαιρο για εμάς είναι γιορτή και καλούμε παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους, να χαρούμε όλοι μαζί το ποδόσφαιρο”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This