Επιλογή Σελίδας



Η Λάρισα Bread Factory πρόσθεσε στο ρόστερ της τον 23χρονο γκαρντ Γιώργο Μόσιαλο. Ο νέος παίκτης της θεσσαλικής ΚΑΕ, είναι Λαρισαίος, άρχισε να παίζει μπάσκετ από την ακαδημία του Δήμου Λάρισας, συνέχισε σε ΑΕΛ και Φοίνικα και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έπαιξε στο αμερικανικό κολεγιακό πρωτάθλημα.

Ο Μόσιαλος είναι το έκτο μεταγραφικό απόκτημα της Λάρισας Bread Factory εν όψει της νέας σεζόν μετά τους Θωμά Κώττα, Τζέρι Σμιθ, Κωνσταντίνο Παπαδάκη, Σπύρο Μούρτο και Μιχάλη Καμπερίδη. Η θεσσαλική ομάδα, επίσης, έχει ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μπράντον Ρας.

Η ανακοίνωση για την συμφωνία με τον 23χρονο γκαρντ:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μόσιαλο, προσθέτοντας έτσι έναν ακόμη Λαρισαίο παίκτη στο ρόστερ της.

Ο 23χρονος (27/12/97) Λαρισαίος guard άρχισε να παίζει μπάσκετ στην ακαδημία του Δήμου Λαρισαίων και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ΑΕΛ, αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική κατηγορία με τον Φοίνικα Λάρισας για να ακολουθήσουν τέσσερα χρόνια στο αμερικάνικο κολεγιακό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος στο Knox College (D3), το UPTER (D1) και το WNMU (D2), αποφοιτώντας με άριστα στην διοίκηση επιχειρήσεων».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This