Επιλογή Σελίδας



Η ακραία του ΠΑΟΚ Σταματία Κυπαρίσση για δεύτερη συνεχή σεζόν κατακτά το βραβείο της MVP του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20. Η νεαρή αθλήτρια ήταν και η πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης και παρέλαβε και το βραβείο της καλύτερης επιθετικού.

Αναλυτικά:

MVP: Σταματία Κυπαρίσση (ΠΑΟΚ), την απονομή έκανε ο Χρήστος Σύλλας, πρόεδρος της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ και μέλος του ΔΣ ΕΟΠΕ.

Καλύτερη επιθετικός: Σταματία Κυπαρίσση (ΠΑΟΚ), την απονομή έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής κορασίδων Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος.

Καλύτερη πασαδόρος: Ελισάβετ Ηλιοπούλου (ΠΑΟΚ), την απονομή έκανε η Χριστίνα Γαλανοπούλου σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Καλύτερη σέρβερ: Ελισάβετ Ηλιοπούλου (ΠΑΟΚ), την απονομή έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μπουτσουρής.

Καλύτερη μπλοκέρ: Κυριακή Τερζόγλου (ΠΑΟΚ), την απονομή έκανε η Έφη Χρόνη-Έρωτα, μέλος του ΔΣ ΕΟΠΕ και της Αγωνόδικης Επιτροπής.

Καλύτερη λίμπερο: Ελένη Παπαδοπούλου (ΠΑΟΚ), την απονομή έκανε ο Φώτης Πέρρος, μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής.

Την απονομή στον Απόλλωνα Πάτρας για την κατάκτηση της 4ης θέσης έκανε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής Μαργαρίτα Βάρσου.

Την απονομή στον Ναύαρχο Βότση για την κατάκτηση της 3ης θέσης έκαναν η αντιδήμαρχος Μαρκόπουλου Μένη Βαμποράκη και το μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Φώτης Πέρρος.

Την απονομή στο Μαρκόπουλο για την κατάκτηση της 2ης θέσης έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νίκος Πέππας και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Έφη Χρόνη-Έρωτα.

Την απονομή στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ έκαναν ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου Κώστας Αλλαγιάννης και ο πρόεδρος της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Χρήστος Σύλλας.

Πριν τις απονομές στις συμμετέχουσες ομάδες, η ΕΟΠΕ απέμεινε αναμνηστικές πλακέτες στον Δήμαρχο Μαρκόπουλου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη, στην Αντιδήμαρχο Μένη Βαμποράκη, στον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Νίκο Πέππα και στην Εντεταλμένη Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής Μαργαρίτα Βάρσου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This