Επιλογή Σελίδας

Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε μεγάλες αλλαγές και στο αγωνιστικό καλεντάρι, όπως είναι λογικό, με συνέπεια η διεθνής συνάντηση στίβου, που παραδοσιακά διεξάγεται την Άνοιξη να έχει μετατεθεί για το Φθινόπωρο. Ο αγώνας θα γίνει με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο της ομοσπονδίας και ακολουθώντας τις Υπουργικές αποφάσεις για τη διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων. Παρόλα αυτά και στη φετινή διοργάνωση δε θα λείψουν οι πρωτοποριακές δράσεις.

Η φετινή διοργάνωση για πρώτη φορά από την έναρξη της έφυγε από την περίοδο της Άνοιξης, λόγω της πανδημίας του ιού covid-19, ωστόσο το σημαντικότερο είναι πως κατάφερε να διατηρήσει αναλλοίωτο το χαρακτήρα της. Το φετινό πρόγραμμα των αγώνων συμπεριλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα, τα 100 μέτρα, το ύψος, το επί κοντώ και το μήκος.

Παράλληλα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ένα επιπλέον αγώνισμα το άλμα υγείας- μήκος άνευ φόρας, με κοινωνική προέκταση, αφού η διεξαγωγή του αποσκοπεί στη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν σε δράσεις, που αφορούν στον covid-19. Στο μήκος άνευ φόρας θα συμμετάσχουν οι κορυφαίες Ελληνίδες πρωταθλήτριες σε επί κοντώ, τριπλούν και εμπόδια μαζί με τις νικήτριες των αγωνισμάτων που γκαλά θα αγωνιστούν. Νικόλ Κυριακοπούλου, Βούλα Παπαχρήστου και Ελισάβετ Πεσιρίδου θα συμμετάσχουν στο Άλμα υγείας, ενώ στα 100 μέτρα θα αγωνιστεί η Άννα Κιάφα

Οι συμμετοχές στο μίτινγκ

Το Filothei Women Gala διοργανώνει ο ΑΟ Φιλοθέης με την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, και θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This