Επιλογή Σελίδας

Τη γνώμη του για την κλήρωση της Γ’ Εθνικής εξέφρασε ο Παναγιώτης Παρασίδης στο katerinisport.gr. Τον προπονητή του Δία Δίου δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα η σειρά των αντιπάλων, επισήμανε όμως το μειονέκτημα που θα έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα της Πιερίας παίζοντας κάθε αγωνιστική με ομάδες προερχόμενες από ρεπό.

Αναλυτικά:

“Όσον αφορά στην κλήρωση τα αισθήματα είναι ανάμεικτα. Η κλήρωση και η σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσουμε τις ομάδες δε μας απασχολούν πάρα πολύ γιατί ούτε “μεγαθήρια” θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο νέο πρωτάθλημα ούτε όμως και ομάδες για τις οποίες θα ήμασταν σίγουροι ότι είναι κατά πολύ υποδεέστερες από εμάς, και άρα με μια πιο ευνοϊκή κλήρωση θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με αρκετούς βαθμούς τη σεζόν.

Η μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος είναι κάτι αρνητικό, ως ένα βαθμό, γιατί θα έχουμε κλείσει τρεις μήνες προετοιμασίας. Αυτή η αδημονία προκαλεί μια κούραση στα παιδιά. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με το ρεπό μας την πρώτη αγωνιστική, η πρεμιέρα για εμάς πάει ακόμη πιο πίσω.

Φανερά αρνητικό στοιχείο είναι πως οι αντίπαλοί μας κάθε αγωνιστική θα προέρχονται από ρεπό, άρα θα έχουν μία εβδομάδα παραπάνω για να ξεκουραστούν, να διορθώσουν πράγματα, να μας “κατασκοπεύσουν” με σκάουτινγκ και ενδεχομένως να επωφεληθούν έχοντας παίκτες τους να ξεπερνούν προβλήματα τραυματισμών”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This