Επιλογή Σελίδας

Δεν αλλάζουν τα δεδομένα για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου μετά τη μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο προπονητής της ομάδας της Πιερίας, Λεωνίδας Μπίλης μιλώντας στο katerinisport.gr σχολίασε την κλήρωση, τονίζοντας ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρώτο “σφύριγμα” της σεζόν.

Μιλώντας για την κλήρωση, ο Μπίλης είπε: “Όσον αφορά στην κλήρωση έχω να πω ότι όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Είμαστε “νεοφώτιστοι” στην κατηγορία, έτσι δε μπορούμε να υποτιμησουμε κανέναν, αντίθετα πρέπει να τους σεβαστούμε όλους στο μέγιστο βαθμό. Αρχίζουμε με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα (Κοζάνη), μέσα σε ένα ιστορικό γήπεδο και πρωτεύουσα νόμου. Αυτό τα λέει όλα. Επίσης, ολοκληρωνουμε τον πρώτο γύρο με δύο εκτός έδρας αγώνες, ρεπό και έναν ακόμα εκτός έδρας αγώνα. Οπότε, όλα είναι πολύ δύσκολα αλλά είμαστε συνηθισμένοι γι’ αυτό ξεκινήσαμε τόσο νωρίς, για να έχουμε τον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας”.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου και όχι στις 20 (ή στις 27) Σεπτεμβρίου, ο τεχνικός των Κεραμιδιωτών είπε:
Όσον αφορα στην αναβολή της έναρξης, δεν αλλάζει κάτι σε μας και στον προγραμματισμό μας. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και αύριο, αν χρειαστεί, αλλά και να μη μας πτοήσει ακόμη και νέα αναβολή! Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι προετοιμασμενος για οποιαδήποτε μεταβολή”.

Τα επόμενα φιλικά για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας υποδέχεται το προσεχές Σάββατο στις 18.00, στο Νέο Κεραμιδί, ο Εθνικός. Οι Ημαθιώτες έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις στο τοπικό πρωτάθλημα της Ημαθίας, στοχεύοντας στην άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Τη μεθεπόμενη Κυριακή ο Εθνικός φιλοξενείται στο Δίον από τον Δία, σε φιλικό παιχνίδι με… γεύση από τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Τα φιλικά για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ολοκληρώνονται, εκτός απροόπτου το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, κόντρα στον Πιερικό, ενώ η ομάδα του Εθνικού ψάχνει αντίπαλο και για το σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This