Επιλογή Σελίδας

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των είκοσι δύο ΠΑΕ περί αναβολής των φιλικών και αναστολής των προπονήσεων μέχρι το αίτημά του για αναδιάρθρωση να ικανοποιηθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμου, ο Πιερικός προχώρησε σε έκδοση ανάλογης ανακοίνωσης, μέσα από το οποίο κάνει γνωστό την αναστολή της λειτουργίας τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και της Κ19.

Η ανακοίνωση:

“Ο Πιερικός ανακοινώνει ότι μετά και τις τελευταίες εξελίξεις καθώς και μετά την δημόσια τοποθέτηση των είκοσι δύο ομάδων της Football League η οποία αναφέρει τα εξής: “Τα είκοσι δύο μέλη του Συνεταιρισμού ανακοινώνουμε την αναβολή των προγραμματισμένων φιλικών αναμετρήσεων, αναστέλλουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις έως την τελική τοποθέτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού για την δημιουργία μιας ενιαίας Β’ Εθνικής δύο ομίλων”.

Αναβάλλει το φιλικό προετοιμασίας με την ομάδα του Πανσερραϊκού που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 καθώς και τις προπονήσεις όλου του συλλόγου (Ανδρική ομάδα και Β’ ομάδα Νέων).

Εν αναμονή των εξελίξεων καθώς και των αποφάσεων που κρίνουν το μέλλον του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, επιφυλασσόμαστε για τις επόμενες ενέργειές μας.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Πιερικός”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This