Επιλογή Σελίδας




Bonjour!

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η 3η αγωνιστική της Ligue 1 που άνοιξε την αυλαία της με το 0-0 ανάμεσα στη Bordeaux και τη Lyon. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Montpellier Herault SC – OGC Nice     @ Stade de la Mosson, Montpellier

Ντέρμπι του Νότου

Συνέχισε τις μέτριες εκτός έδρας εμφανίσεις της η Montpellier, θύμισε τον περυσινό της εαυτό στην ήττα 2-1 από την ισχυρή Rennes. Θέλει βελτίωση, αλλά πάντα παρουσιάζεται πιο δυνατή εντός έδρας. Από την άλλη η Nice έχει κάνει το 2 στα 2 με μεγάλη δόση τύχης και στα δύο πρώτα ματς και χωρίς να εντυπωσιάσει. Αναμένεται ένα σκληρό ματς, όπως όλα τα παραδοσιακά ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Under η βασική μας επιλογή με προτεραιότητα στην έδρα.

AS Saint-Etienne – RC Strasbourg Alsace     @ Stade Geoffroy-Guichard

Πρεμιέρα με το δεξί για τη Saint-Etienne του Claude Puel (2-0) επί της Lorient παρά τις πολλές απουσίες. Πολύ καλή αμυντική λειτουργία, δεν άφησε διαδρόμους στην αντίπαλό της, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη όποτε χρειάστηκε. Ανέτοιμη η Strasbourg, μακριά από τον περυσινό καλό της εαυτό εντός έδρας, πληρώνει την ελλιπή προετοιμασία λόγω κρουσμάτων Covid στην ομάδα, γνώρισε 2η σερί ήττα (0-2) από τη Nice, μετά απ’ αυτή από τη Lorient στην πρεμιέρα. Χωρίς περιθώρια για γκέλα και οι δύο ομάδες, θα δώσουν βάσει στην δημιουργία φάσεων και τα γκολ. Σε πολύ καλή απόδοση το goal/goal, μπορεί να συνδυαστεί και με το over.

.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-3)
18:00 Montpellier HSC – OGC Nice Under 2.5 Goals (1.68) 3-1 FT
22:00 AS Saint-Etienne – RC Strasbourg Alsace Goal/Goal (2.02) 2-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This