Επιλογή Σελίδας

Με 4-2 νίκησε εκτός έδρας τη Δήμητρα Ευξεινούπολης η ΑΕ Καρίτσας, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στο γήπεδο της Ευξεινούπολης το απόγευμα του Σαββάτου. Η διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης δεν επηρεάστηκε από τα έκτακτα μέτρα μιάς και τέτοια δεν έχουν επιβληθεί στο νομό Μαγνησίας, κι έτσι το παιχνίδι ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους “κιτρινόμαυρους” να διατηρηθούν όσο γίνεται σε αγωνιστική ετοιμότητα. Για την ομάδα της Πιερίας σκόρερ ήταν οι Αλεξίου (11′), Κυρτέγος (47′) και Κυπαρίσσης (50′ και 53′) ενώ για τους Θεσσαλούς γκολ πέτυχαν οι Κρανάς (19′) και Φουρκιώτης (35′).

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 11′ με κεφαλιά του Αλεξίου (πήρε το ριμπάουντ μετά από δοκάρι του Παπαγεωργίου), δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες τόσο πριν όσο και μετά το 0-1.

Οι γηπεδούχοι “απάντησαν” στο 19′ με σουτ του Κρανά, ο οποίος δέχθηκε τροφοδότηση του Βούλγαρη.

Στο 35′ ο Δημητρίου τροφοδότησε τον Φουρκιώτη που με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 2-1.

Στο β’ μέρος, η ομάδα της Πιερίας… πάτησε γκάζι και με τρία γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση, φτάνοντας στο τελικό 2-4.

Το 2-2 έγινε στο 46′ με σουτ του Κυρτέγου μετά από σέντρα του Γκίκα.

Στο 50′ ο Κυρτέγος σέντραρε και ο Κυπαρίσσης με σουτ διαμόρφωσε το 2-3.

Το τελικό 2-4 “έγραψε” στο 53′ ο Κυπαρίσσης με πλασέ, και πάλι μετά από σέντρα του Κυρτέγου.

Το πιερικό συγκρότημα στο υπόλοιπο διάστημα δημιούργησε κι έχασε ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ, με το 2-4 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δήμητρα Ευξεινούπολης (Μιχάλης Ανδρωνάς): Σταυράκης, Καρράς, Στεργίου, Στεφανής, Τσιάτσιος, Θωμαΐδης, Λάζογλου, Δημητρίου, Κλουκουτάρας, Φουρκιώτης, Βούλγαρης, Κρανάς.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Στεργιόπουλος, Λάζογλου, Ζαντιώτης, Μπένος.
ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος): Γαλάνης, Δημητρουλόπουλος, Γκίκας, Καραγκούνης, Κυπαρίσσης, Παπαγεωργίου, Δημητρίου, Δεληγιάννης, Αλεξίου, Λαγδάρης, Παπαϊωάννου.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Πασχόπουλος, Χασιώτης, Κυρτέγος, Ζωγράφος, Λαμπίρης, Μυρτολλάρι.

με πληροφορίες από το almyros.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This