Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για τη φιλική εκτός έδρας νίκη με 4-2 επί της Δήμητρας Ευξεινούπολης, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας της ΑΕ Καρίτσας.

Το κείμενο:

“Η ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου παρουσίασε διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στα 2 ημίχρονα και επικράτησε με 2-4, επί του αξιόμαχου συνόλου των γηπεδούχων.

Στο πρώτο 20λεπτο, η ομάδα μας μπήκε δυνατά, πίεσε ψηλά και δημιούργησε ευκαιρίες.
Στο 13ο λεπτό, μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ του Παπαγεωργίου, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αλεξίου πέτυχε το 0-1.
Μετά το 20λεπτο, η ομάδα μας παρουσίασε νωχελικότητα και υπέπεσε σε πολλά λάθη, δίνοντας τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να πετύχουν 2 γκολ και να προηγηθούν με 2-1 στο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε και η ομάδα μας πέτυχε 3 γκολ σε 15 λεπτά.
Στο 48ο λεπτό, ο Κυρτέγος με υπέροχη ομαδική προσπάθεια ισοφάρισε για την ομάδα μας.
Στο 51ο λεπτό, ο Κυπαρίσσης με ωραία ομαδική προσπάθεια πέτυχε το 2-3, ενώ το τελικό 2-4 έγινε στο 55ο λεπτό και πάλι με τον Κυπαρίσση.
Στη συνέχεια, η ομάδα μας έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, ωστόσο το 2-4 έμελλε να είναι το τελικό σκορ της σημερινής αναμέτρησης.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Γαλάνη, Παπαγεωργίου, Δημητρίου, Δεληγιάννης, Λαγδάρη, Δημητρουλόπουλο,Καραγκούνης, Παπαϊωάννου, Γκίκα, Κυπαρίσση και Αλεξίου.
Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Κυρτέγος, Μυρτολλάρι, Πασχόπουλος, Λαμπίρης και Χασιώτης.

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης για την άριστη φιλοξενία που μας παρείχε και της εύχεται καλή χρονιά, με υγεία και να επιτύχει τους στόχους της.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της ΑΕ Καρίτσας”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This